Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nicaragua

Bent u van plan om een prachtige reis door Nicaragua te maken? Reserveer dan nu uw comfortabele huurauto via Alamo.be en ontdek dit veelzijdige land. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het prijstarief. Dit geldt ook voor de lokale- en luchthavenbelastingen. Wacht dus niet langer en reserveer uw Alamo huurauto vandaag nog!

Lees meer

Ontdek Nicaragua met een Alamo huurauto

Nicaragua is een land dat hoort bij Noord-Amerika. Het grenst aan onder meer Honduras en Costa Rica en staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Zo bevindt zich in het land een aantal vulkanen, een aantal zoetwatermeer, mangrovebossen, tropisch regenwoud, rotsformaties en plantages. Bovendien heeft het land een aantal steden die u gezien moet hebben als u Nicaragua bezoekt! In het zuidwesten van het land ligt de hoofdstad Managua, waar ongeveer een derde van de Nicaraguaanse bevolking woont. Vanaf hier rijdt u langs het zoetwatermeer ‘Lago Xolotán’ in minder dan twee uur naar het schilderachtige León. De stad heeft de grootste kathedraal van Midden-Amerika. In de buurt van deze stad staat de Momotombo vulkaan. Ook Granada ligt op slechts een uurtje rijden van de hoofdstad. Als u vanaf Managua naar Granada rijdt, rijdt u langs het zoetwatermeer ‘Lago Nicaragua’. Dit is het op één na grootste zoetwatermeer van Midden-Amerika.

Maak een roadtrip door Nicaragua

Rijd vanuit de hoofdstad Managua naar de oostkust van Nicaragua. Hier zijn de stranden paradijselijk. Het witte zand, het heldere blauwe water en de palmbomen laten u hier volledig tot rust komen. Hier kunt u prachtige vissen zien tijdens het snorkelen of duiken. Als u in november, december, januari, februari of maart reist, ontloopt u het regenseizoen met daarin benauwd weer!

Waarom een auto huren in Nicaragua via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Tarieven zijn inclusief lokale- en luchthavenbelastingen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt al vanaf 21 jaar een auto huren

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •