Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Alicante Airport

Op Alicante Airport kunt u momenteel via Alamo.be geen auto huren. Ons aanbod autoverhuur locaties wordt regelmatig uitgebreid. Zodra wij huurauto’s op Alicante Airport aanbieden, vindt u op deze pagina meer informatie.

Lees meer

Bent u van plan om deze zomer een zonvakantie in Alicante te houden? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.be! Met uw Alamo huurauto kunt u op dagen dat u eens niet naar het strand wil ook de omliggende gebieden verkennen. U boekt een huurauto van Alamo.be altijd met een ongelimiteerd aantal kilometers! Het maakt dus niet uit hoe veel kilometer u rijdt. Daarnaast biedt Alamo.be u kwaliteit en is het autohuur tarief inclusief de benodigde verzekeringen. Bij Alamo.be kunt u de huurauto ook op een andere locatie inleveren, handig voor als u van plan bent om een rondreis door Spanje te maken! Neem voor de exacte drop off kosten en/of meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Beleef Alicante en omgeving met een Alamo huurauto

Alicante is de op één na grootste stad van de autonome regio Valencia. De stad heeft de grootste luchthaven van de regio die met name in de zomer zeer belangrijk is voor het toerisme aan de Costa Blanca. De stad is met name populair in de zomer wanneer veel badgasten uit de rest van Europa hier komen om de zomervakantie door te brengen in bijvoorbeeld Benidorm. Toch heeft de stad Alicante nog veel meer te bieden dan alleen het strand. De knusse oude binnenstad herbergt de meeste monumenten zoals verschillende kerken, kathedralen en een klooster. Wanneer u zich in de oude binnenstad bevindt loop dan zeker ook eens door de schilderachtige wijk Santa Cruz. Hier vindt u het typische Spaanse leven waarin de kleine witte huisjes zijn versierd met tegeltjes en bloemen. Een absolute must see in Alicante is het kasteel van Santa Barbara. Dit kasteel is gelegen op een 166 meter hoge heuvel en is toegankelijk voor bezoekers tevens biedt het de bezoeker een mooi uitzicht over de stad.

Tip van een Alamo.be medewerker

Bent u het drukke en toeristische strand in de stad zelf zat? Gebruik uw Alamo.be huurauto om in de omgeving van Alicante op zoek te gaan naar stranden die minder toeristisch zijn dan in de stad zelf zoals bijvoorbeeld Playa El Altet en Playa El Campello.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Alicante?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo.be kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto
√ Als u vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto

Ophaalpunt in Alicante

Bij aankomst op de luchthaven begeeft u zich naar de Enterprise/National/Alamo balie die wordt bemand door een medewerker van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner).

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •