Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Barcelona Airport

Barcelona is levendige stad en een van de grootste steden in Spanje. De stad ligt in de provincie Catalonië. Barcelona Airport is een van de grootste aanvlieghavens voor de Costa Brava en de Costa Dorada. Jaarlijks komen hier vele toeristen om van de zon te genieten. Bij Alamo.nl haalt u uw huurauto op bij het vliegveld, waardoor u gelijk aan uw vakantie kunt beginnen. Een auto huren in Barcelona doet u bij Alamo.be eenvoudig, voordelig en altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Trek er met uw huurauto op uit en ontdek alles wat de omgeving te bieden heeft.

Lees meer

Ontdek de omgeving van Barcelona met een huurauto!

In de stad Barcelona is er veel te zien en te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Plaza de Catalunya, Sagrada Familia, Parc Güell, La Rambla en Montjuïc. Voor de voetbal liefhebber is een bezoek aan Camp Nou, één van de grootste voetbalstadions in Europa en de thuisbasis van FC Barcelona, een must. Met een huurauto van Alamo liggen niet allen de mooie stranden, maar ook het verassende binnenland van Catalonië binnen handbereik.

Waar kunt u uw huurauto ophalen in Barcelona?

Alamo is gelegen op de luchthaven Barcelona El Prat. U kunt lopend vanaf de terminal de verhuurlocatie bereiken. Vanaf terminal 1 volgt u de borden ‘Car Rentals’. Komt u aan in terminal 2?  Loop dan naar buiten en steek de weg over naar ‘Car Park’. Vanaf de luchthaven bent u binnen de 20 minuten in het centrum van Barcelona met uw huurauto. Barcelona heeft voldoende parkeergarages om uw huurauto te parkeren. U kunt er ook voor kiezen om eerst in de stad te verblijven zonder huurauto. U kunt dan eenvoudig met de Aerobus van de luchthaven naar Barcelona reizen. Komt u niet aan in Barcelona, maar op de luchthaven van Gerona? Boek dan uw goedkope huurauto vanaf Gerona Airport.

Vanaf € 99,- All-in heen en terug naar Barcelona met KLM

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Barcelona. Alamo.be begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Barcelona, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 reductie op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Barcelona! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARCELONA ARPT
ENTERPRISE RENT A CAR
PRAT DE LLOBREGAT, EL, 08820 Spanje

  935219095
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •