Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canarische Eilanden

Een auto huren op de Canarische Eilanden loont wanneer u flexibel wilt zijn op vakantie. De eilanden Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, Tenerife en Gran Canaria horen bij Spanje en hebben allemaal een eigen karakter. Fuerteventura is hét strandeiland, waar je ook heel goed kunt kitesurfen. De hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas, is een aanrader voor wie belastingvrij wilt winkelen en houdt u van het maken van mooie wandelingen? Dan is La Palma het eiland voor u. Naar welk eiland uw voorkeur gaat, alle hoogtepunten zijn binnen handbereik met een huurauto.

Een passende auto huren op de Canarische Eilanden

Wilt u een auto huren op de Canarische Eilanden en niet misgrijpen? Wij adviseren u voor vertrek uw huurauto te boeken. Op onze website vindt u snel en eenvoudig een huurauto die bij u past. Misschien de kleinere Toyota Aygo, waarmee u makkelijk door de straatjes van Santa Cruz rijdt of een luxe Ford Kuga voor het hele gezin. U kunt vanaf de luchthaven de huurauto ophalen, maar we bieden ook locaties in de steden aan. Zo kunt u op Fuerteventura bijvoorbeeld terecht in de badplaats Costa Calma.

Extra bij te boeken opties voor uw huurauto

Een GPS, kinderzitje of een one-way boeken? Al deze extra’s kunt u op de website aangeven. Soms overleggen we met de locatie om de beschikbaarheid te controleren. Onze klantenservice gaat meteen voor u aan de slag. Eenmaal bevestigd, betaalt u de extra’s ter plaatse wanneer u de auto ophaalt. Wilt u meer weten over de auto’s, de kofferruimte of heeft u een andere vraag? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Voordelen van autohuur via Alamo.be

  • U kunt al een auto huren op de Canarische Eilanden vanaf 21 jaar.
  • Inclusief schadeverzekering en diefstalverzekering.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          

Autohuur in Spanje

Alamo.be is met meer dan 100 locaties in Spanje een van de grootste autoverhuurders. Er zijn ophaal- en inleverlocaties in alle belangrijke steden en op alle toeristische plekken. Maakt u een stedentrip naar Madrid? Of wilt u een huurauto in Malaga? U kunt alle locaties terugvinden op onze website. Mocht uw locatie er niet tussen zitten, maar wilt u wel voordelig een auto huren op de Canarische Eilanden? Kijk dan ook eens op onze partnerwebsite RNTaCar.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •