Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Malaga Airport

Gaat u op vakantie naar het schitterende Andalusië in het zuiden van Spanje? Reserveer dan gemakkelijk en betrouwbaar uw huurauto op Alamo.be. Met uw eigen huurauto heeft u alle vrijheid om de regio te ontdekken op uw eigen tempo. Malaga, met het gezellige oude stadscentrum, is hiervoor een perfect startpunt. Verken de schitterende natuur, gezellige dorpen en de prachtige stranden van de Costa del Sol. Een auto huren in Malaga via Alamo.be is voordelig en altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen. Het aanbod huurauto’s is breed, waardoor er voor iedereen een huurauto is die voldoet aan zijn wensen.

Lees meer

Ontdek Malaga met een Alamo huurauto

Malaga is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Malaga en de op één na grootste stad van de regio Andalusië. Een prachtige streek in zuid-Spanje, waar de Noord-Afrikaanse invloeden nog altijd zeer goed te herkennen zijn. Malaga is door zijn Mediterrane klimaat en ligging aan zee een ideale stad voor toeristen. Het oude centrum bevat nog veel kerken, kastelen en paleizen die zeker meer dan de  moeite waard zijn om te bezoeken. Vanaf het Castillo de Gibralfaro, een kasteel gelegen op de heuvel, heeft u een prachtig uitzicht over de vijfde stad van Spanje.

Tip van een Alamo.be medewerker

De luchthaven van Malaga wordt vaak gebruikt door badgasten die logeren in de omliggende badplaatsen: Torremolinos, Beñalmadena en Marbella. Deze badplaatsen zijn binnen 30 minuten met een huurauto te bereiken. Malaga ligt in de provincie Andalusië. Hier vindt u tevens de historische driestedendriehoek Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden liggen op een relatief korte afstand van elkaar en zijn met een huurauto nog gemakkelijker te bereiken.

waarom via Alamo.be een auto huren in Malaga?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het lage prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Bij Alamo.be kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Waar in Malaga kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft geclaimd, gaat u naar de uitgang. Let op: ga niet met de trap richting autoverhuur ‘Rental car Area’. Als u eenmaal de terminal uitloopt, gaat u rechtsaf richting de taxiplaats. Hier slaat u weer rechtsaf en volgt u het voetgangerspad. Loop helemaal naar het einde naar het bord ‘Courtesy Bus/Shuttle’. Wacht hier op de shuttle met de logos Alamo, Enterprise en National. De shuttle vertrekt elke 10 minuten en brengt u in 5 minuten naar de verhuurbalie. U kunt uw huurauto ophalen bij de balie van Alamo/Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MALAGA AIRPORT OFF SITE
ENTERPRISE-RENT-A-CAR
MALAGA, 29004 Spanje

  952231858
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •