Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Londen Heathrow Airport

Londen is dé toeristische trekpleister van het Verenigd Koninkrijk. Met maar liefst vijf(!) vliegvelden is Londen uitstekend bereikbaar en daarom een prima startpunt voor uw autorondreis door het Verenigd Koninkrijk. Op vier van de vijf vliegvelden (Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Luton en Londen Stansted) kunt u uw Alamo.be huurauto ophalen, daarnaast zijn er in het stadscentrum verschillende locaties om huurauto op te halen of in te leveren. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto waarmee u ongelimiteerde kilometers kunt maken. Daarnaast zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het lage prijstarief. Bovendien biedt Alamo.be u de mogelijkheid om uw auto op een andere plaats in te leveren als waar u de auto opgehaald heeft. Neem voor de exacte drop off kosten en/of meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Ontdek de metropool Londen met een Alamo huurauto

Londen is opgebouwd uit verschillende dorpen die allemaal hun eigen karakter hebben behouden. Iedere wijk heeft zijn charme, maar de bekendste wijk is natuurlijk “city of Londen”. Iedereen kent het beeld van het stadscentrum waarbij het Londen Eye, het Westminster parlementsgebouw en de Big Ben nog net op één foto passen. Deze wereldstad heeft echter meer te bieden dan bovenstaande eyecatchers. De stad is tientallen musea, theaters en parken rijk. Je kunt in deze stad makkelijk een week verblijven zonder dat u zich verveelt. Rijden in Londen is een uitdaging op zich. In de stad zelf zijn er ook andere manieren om jezelf voort te bewegen, maar zodra je een uitstapje wilt maken buiten de stad is het gebruik van een auto wel degelijk een must. U kunt bijvoorbeeld het South Downs National Park, wat op iets meer dan negentig kilometer gelegen is makkelijk bereiken met uw Alamo.be huurauto.

Tip van een Alamo.be medewerker

Op iets meer dan 45 kilometer rijden met uw huurauto van Londen ligt het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld genaamd Windsor Castle. De Britse koninklijke familie gebruikt dit kasteel als buitenhuis nog regelmatig. In november 1992 ging een deel van het kasteel in vlammen op bij een brand. Het herstellen van deze schade kostte ruim 36,5 miljoen pond. Om deze kosten te dekken werd het kasteel en ook het Buckingham Palace in Londen tegen betaling opengesteld voor publiek. Het is een enorm complex dat zeker de moeite is om te bezoeken.

Waarom via Alamo.be een auto huren voor Londen Heathrow

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Tarief is inclusief verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Bij Alamo.be kunt u erg goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder
√ Grote diversiteit aan huurauto’s

Waar op Londen Heathrow Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

u kunt uw sleutels afhalen bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner) er is een balie gevestigd in alle aankomsthallen op Londen Heathrow. Hier tekent u ook het huurcontract. Vervolgens wijst de baliemedewerker u naar een shuttlebus die u naar uw auto zal brengen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HEATHROW AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
HEATHROW, TW6 2RY Verenigd Koninkrijk

  0208-8972100
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 23:00
Zondag:
6:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •