Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Manchester Airport

Manchester is vooral bekend vanwege de voetbalclub Manchester United. Met meer dan 449 miljoen trouwe voetbalsupporters heeft Manchester United de grootste aanhang ter wereld. Naast voetbal staat Manchester ook bekend om de succesvolle popmuziek. Zo was Manchester de thuisbasis van the Bee Gees in hun beginjaren en zijn bands als Take That, Simply Red en de Sugababes begonnen in Manchester en treden ze daar nog vaak op. Manchester was erg belangrijk in de industriële revolutie, waardoor er veel bedrijven en fabrieken gevestigd zijn. Dit is ook gelijk de reden waarom veel zakenreizigers een huurauto boeken vanaf de luchthaven van Manchester.

Lees meer

Het aanbod huurauto’s vanaf Manchester Airport

Het aanbod huurauto’s op de luchthaven van Manchester is groot. Of u nu op zoek bent naar een kleine huurauto met airco en cd-speler of een wat luxure auto waarmee u uw zakelijke relaties wilt bezoeken in Manchester of omgeving, op Alamo.be vindt u altijd een passende huurauto voor het Verenigd Koninkrijk. Ook kunt u gemakkelijk een navigatiesysteem bijboeken, waardoor u nog sneller op de gewenste bestemming bent.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Manchester?

√ Een auto huren ter plaatse is meestal duurder
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ De autohuur locatie ligt direct op de luchthaven van Manchester
√ Ruim aanbod huurauto’s

Autoverhuurlocaties in Manchester

Als u een huurauto boekt op Alamo.be dan kunt u deze direct op de luchthaven van Manchester ophalen. Verlaat de terminal en stap in de car-rental shuttlebus naar ‘car rental village’. Deze shuttle vertrekt vanaf terminal 1, 2, 3 en vanaf car rental village. De bussen rijden elke 10 minuten, tussen 5 uur in de ochtend en 12 uur in de avond. Wilt u eerst genieten van het centrum van Manchester en daar later een huurauto ophalen? Boek dan een huurauto in Manchester Downtown. Vanuit daar rijdt u gemakkelijk naar uw eindbestemming.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Manchester met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Manchester. Alamo.be begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Manchester, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Manchester! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MANCHESTER AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
MANCHESTER, M22 5WH Verenigd Koninkrijk

  0161-4983300
Maandag:
7.00 - 22.00
Dinsdag:
7.00 - 22.00
Woensdag:
7.00 - 22.00
Donderdag:
7.00 - 22.00
Vrijdag:
7.00 - 22.00
Zaterdag:
7.00 - 22.00
Zondag:
7.00 - 22.00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •