Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Florida

Voordelig een auto huren in Florida

Een voordelige auto huren in Florida via de website van Alamo.be. Alamo is de grootste aanbieder van huurauto’s in Florida en heeft autoverhuurlocaties op alle luchthavens in Florida. Profiteer van de voordelige huurauto tarieven via Alamo.be en boek snel uw huurauto. Florida staat bekend als de Sunshine State van Amerika vanwege het milde klimaat en de vele zonuren. Een huurauto geeft je de mogelijkheid de prachtige stranden te bezoeken; aan de Golf van Mexico, of aan de oostkust in bijvoorbeeld Miami, West Palm Beach of Fort Lauderdale. Florida is ook bekend om de vele attractieparken in Orlando, zoals Universal Studio’s en Disney’s Magic Kingdom.

Lees meer

De huurauto die bij je past vindt u op Alamo.be!

Bij de keuze van de huurauto moet u letten op het aantal passagiers maar ook op de bagage die u bij u heeft. Het is ook belangrijk dat uw huurauto is afgestemd op het doel van de vakantie. Wilt u met het gezin de attractieparken bezoeken, kies dan bijvoorbeeld een Minivan en voor een weekje golfen is het handig om een SUV te huren. Wilt u gewoon lekker toeren in uw huurauto, dan is Florida bij uitstek geschikt om een cabriolet te huren.

Auto huren in Florida

Vanuit België zijn de belangrijkste bestemmingen Orlando en Miami. De autoverhuur balies zijn te vinden in de aankomsthal van beide vliegvelden. Hier haalt u uw huurauto op als u bent aangekomen. Ook op de andere luchthavens in Florida kunt u uw huurauto ophalen zoals Fort Meyers, Fort Lauderdale, Jacksonville en Tampa. Als u liever uitgerust uw huurauto op wil halen, zijn er ook autoverhuur locaties bij diverse hotels in Orlando en kunt u ook een auto huren op bijvoorbeeld Miami South Beach.

Toll Pass Service Convenience Charge Florida(TCC)

De TCC is een service waarbij u gebruik kunt maken van de express lanes bij tolstations. Het voordeel hiervan is dat u niet in de rij hoeft te staan, maar direct kunt doorrijden bij de tolstations. De Highway Toll Administration (HTA) zal de kosten voor tol automatisch afschrijven van uw creditkaart. De TCC kost u eenmalig maximaal 15 USD en is exclusief de uiteindelijke kosten voor tol. Deze service wordt aangeboden in de staten Florida, Colorado, Texas en de meeste autohuurlocaties in Noord-Californië. De TCC is niet inbegrepen in de tarieven op Alamo.be en voor meer informatie over deze service kunt u kijken op de website van de Higway Toll Administration. Wilt u gebruik maken van deze service? Laat dit dan weten bij het ophalen van de huurauto op de desbetreffende autohuurlocatie!

Uw huurauto inleveren in Florida

In Florida kunt u zonder kosten uw huurauto inleveren op iedere plaats die u wilt. De auto huren in Orlando en terugbrengen in Miami bijvoorbeeld, of de huurauto ophalen bij één van de hotels en inleveren bij de verhuurlocatie op de luchthaven, er worden geen drop off kosten berekend. Ook een auto huren in Florida? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveer uw voordelige huurauto in:

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •