Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Atlanta Airport

Gaat u naar Atlanta, Georgia voor een zakenreis of wordt de stad het begin van een prachtige rondreis door Amerika? U kunt goedkoop een auto huren in Atlanta bij Alamo.be in vier gemakkelijke stappen. De autoverhuur tarieven zijn laag geprijsd en inclusief alle benodigde verzekeringen, lokale toeslagen en onbeperkt aantal kilometers. Als u uw huurauto op voorhand van uw reis reserveert bij Alamo.be, komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de huurauto ophaalt op Atlanta Airport. Verken het gastvrije zuiden van Amerika vanaf het centraal gelegen Atlanta. Of u nu samen met uw partner op reis gaat of met de hele familie op pad gaat, kies een auto naar keuze uit ons ruime assortiment.

Lees meer

Ontdek Atlanta en de omgeving met een Alamo huurauto

Atlanta is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia en wordt spijtig genoeg vaak overgeslagen door reizigers. Toch heeft Atlanta de bezoeker veel te bieden. Zo vindt u in Atlanta niet alleen het hoofdkantoor van de meest populaire frisdrank van de wereld, Coca Cola, maar ook de Martin Luther King Jr. National Historic Site. Daarnaast telt Atlanta een hoop interessante musea en voldoende restaurants, winkels en barretjes om een paar dagen te verblijven.

Tip van een Alamo.be medewerker

Bent u met uw kinderen in Atlanta? Pak dan uw Alamo.be huurauto, ga de weg op en rij naar de attractieparken Six Flags Over Georgia en Six Flags White Water. Maak ook kennis met ‘s werelds grootste aquarium, het Georgia’s Aquarium, waar u naast witte dolfijnen ook  walvishaaien kunt bewonderen. Verlaat Atlanta niet zonder de ZOO Atlanta gezien te hebben, de place-to-be voor ouders met jonge kinderen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Atlanta?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Atlanta met alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto op voorhand huren is altijd goedkoper

Waar op Atlanta Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

Haal bij aankomst op het vliegveld van Atlanta uw bagage op en pak de Sky Train richting de autoverhuur receptie van Alamo. Laat daarna bij de Alamo receptie uw huurovereenkomst zien. Haal uw sleutels op en de reis kan beginnen. U vindt het centrum van Atlanta op zo’n 15 minuten rijden vanaf het vliegveld.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Heeft u uw huurauto in Atlanta opgehaald en wilt u de auto in een andere stad of staat inleveren? Neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ATLANTA INTL ARPT
2200 RENTAL CAR CNTR PKWY 2255
COLLEGE PARK, (GA), 30337 USA

  8333155893
Maandag:
4:30 - 23:45
Dinsdag:
4:30 - 23:45
Woensdag:
4:30 - 23:45
Donderdag:
4:30 - 23:45
Vrijdag:
4:30 - 23:45
Zaterdag:
4:30 - 23:45
Zondag:
4:30 - 23:45

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •