Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Honolulu Airport

Gaat u op droomvakantie in Hawaii, dan kunt u een auto huren in Honolulu. Honolulu ligt op het eiland Oahu en is de hoofdstad van Hawaii. Als u op voorhand uw huurauto reserveert bij Alamo.be, dan kunt u onmiddelijk bij aankomst uw huurauto ophalen op de luchthaven van Honolulu. In de prijzen van Alamo.be zijn onbeperkt aantal kilometers inbegrepen, dus u kunt zorgeloos het eiland ontdekken op uw eigen snelheid. Bezoek het beroemde Waikiki strand en maak een prachtige wandeling bij de Diamond Head krater. En als u denkt dat u Oahu heeft gezien, zet uw reis verder naar een van de andere eilanden, zoals Kauai en huur een auto op Lihue Airport.

Lees meer

Ontdek Honolulu met een Alamo huurauto

Bij Honolulu denkt men onmiddellijk aan mooie stranden zoals Waikiki beach, maar tevens is de stad is ook erg gewild vanwege zijn botanische tuinen. Enkele bekende botanische tuinen zijn Lyon Arboretum, Foster Botanical Garden en Liliuokalani Botanical Garden. Deze tuinen beschikken over vele zeldzame tropische planten, die nauwkeurig in de gaten worden gehouden door plantkundigen. Alle tuinen zijn gratis te bezoeken behalve de Foster Botanical Garden. Hebt u genoeg groen gezien? Vervolg dan uw route langs de prachtige kustlijn van het eiland Oahu.

Tip van het Alamo team

Het is een echte aanrader om de Manoa Falls te bezoeken. De Manoa Fall Trail staat bekend als één van de meest bezochte wandelroutes in Oahu en bevat regenwoud, bamboe en tropische planten. Deze wandelroute is ook uitstekend geschikt voor beginners. Na ongeveer 45 minuten wandelen komt u bij de waterval aan die zo’n 46 meter hoog is. Deze waterval stroomt na enkele regendagen heel hard, maar tijdens hete zomerse dagen droogt de waterval bijna op. Hou er vooral ook rekening mee dat de wandelroute door een regenwoud loopt en dat er het dus slibberig en regenachtig kan zijn, zelfs op een een warme dag.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Honolulu?

√ U kunt zoveel kilometers rijden als u wilt, zonder extra toeslagen
√ Een auto huren in Honolulu is steeds inbegrepen met de benodigde verzekeringen
√ U bent zeker van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.be goedkoop uw franchise afkopen

Waar in Honolulu kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald, loopt u naar buiten. Aan de overkant van de straat ziet u de shuttle busjes staan en daar ziet u ook de Alamo receptie. Hier handelt u samen met de medewerker het nodige papierwerk af, neemt u uw autosleutels in ontvangst en kunt u beginnen aan uw reis. Wilt u een auto huren in Honolulu? Contacteer dan één van onze medewerkers.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HONOLULU INTL AIRPORT
3055 N NIMITZ HWY
HONOLULU, (HI), 96819 USA

  8449130736
Maandag:
5:00 - 23:00
Dinsdag:
5:00 - 23:00
Woensdag:
5:00 - 23:00
Donderdag:
5:00 - 23:00
Vrijdag:
5:00 - 23:00
Zaterdag:
5:00 - 23:00
Zondag:
5:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •