Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Hawaii

Wilt u voor uw vakantie een auto huren op Hawaii? Alamo.be heeft maar liefst 11 verhuurkantoren op de vijf verschillende eilanden van Hawaii. Hierdoor kunt u altijd een auto huren dicht bij uw plaats van bestemming. Of u landt op de luchthaven van Honolulu, Kona of Lihue. Op elke luchthaven kunt u onmiddellijk uw huurauto ophalen. Het tarief van Alamo.be is inclusief onbeperkt aantal kilometers en alle benodigde verzekeringen. Zo gaat u onbezorgd op droomreis naar Hawaii.

Lees meer

Island Hoppen op Hawaii met een huurauto

Kiest u er voor om meerdere eilanden van Hawaii te bezoeken tijdens uw rondreis? Op Alamo.be kunt u een huurauto boeken op de eilanden Kauai, Oahu, Molokai, Maui, Big Island (Hawaii). Island Hopping in combinatie met een huurauto op Hawaii wordt steeds meer en meer populair. Zo vliegt u naar verschillende eilanden en kunt u direct op de luchthaven een auto huren. Naast het huren van een auto op de luchthavens van Hawaii werkt Alamo ook samen met een aantal grote hotelketens in Honolulu, Kapolei en Waikoloa. Bent u van plan om meerdere reserveringen te maken voor verschillende eilanden? Neem dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling voor onze exclusieve Hawaii aanbieding. Of u nu 3 of 5 eilanden bezoekt, u betaalt bij Alamo.be maar eenmalig de reserveringskosten!

Auto huren tijdens uw vakantie op Hawaii

Met een huurauto van Alamo ontdekt u naast de stranden ook de prachtige natuur van Hawaii. Er zijn verschillende nationale parken te bezichtigen met een huurauto waaronder Haleakala National Park en Hawaii Vocanoes National Park. Ondanks dat Hawaii onderdeel is van Amerika is de cultuur helemaal anders. Op Hawaii wonen de Polynesiërs, die je bij aankomst op het eiland al welkom heten met een Hawaiiaanse slinger of een typische Polynesische dans. Nieuwsgierig naar deze cultuur? Bezoek dan het Polynesian Cultural Center in de buurt van Honolulu. Heeft u interesse in de geschiedenis van Hawaii en de aanval op Pearl Harbor? Ga dan eens een kijkje nemen in het Pearl Harbor museum en laat u informeren over de verrassingsaanval van de Japanners in 1941.

Ga op huwelijksreis naar Hawaii

Hawaii is met zijn zonnige klimaat en relaxte sfeer het ideale reisdoel voor uw huwelijksreis. De mooie groene natuur en de hemelsblauwe zee zorgen voor een romantische setting. U kunt met uw huurauto één eiland verkennen of samen uw band versterken door avontuurlijk verschillende eilanden te ontdekken. Combineer een rondreis door het westen van de Verenigde Staten met een bezoek aan de droomeilanden van Hawaii. Zo maakt u de combinatie van een actieve rondreis met een rustige strandvakantie op één van de eilanden van Hawaii. U kunt bijvoorbeeld met een huurauto van Alamo.nl van San Francisco naar Los Angeles of Las Vegas rijden om daarna rechtstreeks naar Hilo te vliegen, waar u kunt genieten van de prachtige stranden van Hawaii.

Wat is inclusief het autohuur tarief voor Hawaii?

Met een huurauto van Alamo.nl gaat u goed verzekerd de baan op. De prijzen voor een huurauto op Hawaii zijn altijd inbegrepen onbeperkt aantal kilometers en heeft een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Ook om lokale- en luchthavenbelastingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Maak gebruik van de mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen aan het huurcontract. Hiervoor betaalt u een bedrag per dag ter plaatse. Bekijk de voorwaarden voor autohuur Hawaii! Ook een auto huren op Hawaii? Op Alamo.be kan u een auto huren op Hawaii tegen de beste autohuur tarieven.

Waar kunt u een auto huren op Hawaii:

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •