Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kahului Airport

Kahului is een plaats wat ligt op het prachtige eiland Maui, een van de eilanden van de staat Hawaii. Het eiland Maui staat vooral bekend om de schitterende flora en fauna die volop te bewonderen is. Een van de bekendste routes over het eiland is de Road to Hana. Deze route voert langs schitterende kustlijnen, over vele kronkelwegen en over smalle bruggen en loopt dwars door het prachtige regenwoud. Een auto huren in Kahului is via Alamo.be zo geregeld, betrouwbaar en doet u altijd inclusief de benodigde verzekeringen.

Lees meer

Ontdek Kahului met een Alamo huurauto

Of u nu voor de prachtige witte stranden met helderblauw water komt, voor de parken of voor de diverse activiteiten u vindt het allemaal in Kahului. Zo kunt u enorm goed winkelen in de stad en hebben ze veel lekkere  restaurantjes. Vervolgens kunt u Maui Arts & Cultural Center (MACC) bezoeken. Hier worden elk jaar meer dan 1800 events gehouden zoals balletshows, kunst tentoonstellingen, hula dansshows en treden er acrobaten op.

Tip van het Alamo team

Wanneer u op het eiland Maui bent is het een echte must om Haleakala National Park te bezoeken. Zo kunt u een wandeltocht doen langs de Pīpīwai Trail, die u dwars door verschillende bossen en zoetwater stromingen voert en onverwachts verschijnt er af en toe plotseling een waterval. Door middel van  zo’n wandeltocht ziet u echt de mooiste delen van het eiland! U kunt ook de Kuloa Point Trail of Kahakai Trail volgen. De kampeerders onder ons kunnen na een drukke dag ook nog overnachten in het park.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Kahului?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ Een auto huren in Kahului is inbegrepen van alle benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto indien u op voorhand reserveert
√ U kunt bij Alamo.be goedkoop uw franchise afkopen

Waar in Kahului kan ik mijn huurauto ophalen?

Zodra u aankomt op Kahului Airport volgt u de borden naar ‘baggage claim’. Nadat u uw bagage heeft afgehaald, verlaat u de ruimte en loopt u langs de kiosk naar de shuttle bus. Eenmaal aangekomen bij de Alamo receptie, ontvangt u uw autosleutels en tekent u de papieren. Nu kan uw reis beginnen op het prachtige Hawaii! Heeft u nog vragen, of wilt u een auto huren in Kahului? Vraag ons Customer Service team. Gaat u meerde eilanden op Hawaii bezoeken? Vraag dan naar een speciale overeenkomst aan een van de medewerkers van Alamo.nl. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact met ons op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KAHULUI ARPT
101 AIRPORT RD
KAHULUI, (HI), 96732 USA

  8449130747
Maandag:
6:00 - 21:00
Dinsdag:
6:00 - 21:00
Woensdag:
6:00 - 21:00
Donderdag:
6:00 - 21:00
Vrijdag:
6:00 - 21:00
Zaterdag:
6:00 - 21:00
Zondag:
6:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •