Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rapid City Airport

Bent u van plan om een rondreis door het noorden van Amerika te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw rondreis in Rapid City, South Dakota. De staat South Dakota is bekend om het wereldberoemde Mount Rushmore. Het nationale monument waar de gezichten van vier presidenten van Amerika uit een berg gebeiteld zijn. Bij Alamo huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, daardoor kunt u naast dit imposante monument genoeg andere dingen bezoeken in South Dakota en omliggende staten als Wyoming, Nebraska en Montana. Daarnaast zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin deze fantastische reis wilt maken, Alamo heeft door het ruime aanbod aan huurauto’s altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Rapid City en omgeving met een Alamo huurauto

Rapid City is een stad in South Dakota met ruim 65000 inwoners. Het vormt de ideale uitvalsbasis als u Mount Rushmore wilt bezoeken. Maar de stad zelf heeft u ook genoeg te bieden. De stad is vele parken en monumenten rijk. Volg bijvoorbeeld de stadsroute aan de hand van de standbeelden van alle 44 presidenten. Rapid City biedt de bezoeker tevens de mogelijkheid om wat ruigere buitenactiviteiten te ondernemen. Watersporten, paardrijden, mountainbiken zijn slechts een greep uit deze activiteiten. Tot slot heeft de stad een aantal kunstmusea. Breng zeker een bezoekje aan Art Alley. Deze straat is gelegen tussen 6th and 7th street en laat de voorbijgangers allerlei vormen van popart en graffiti zien.

Tip van een Alamo.be medewerker

Begin uw rondreis in Rapid City en rijd via het Yellowstone park naar Jackson Hole. Deze reis van ongeveer 920 kilometer is absoluut een aanrader als u een natuurliefhebber bent. Ga op zoek naar de bruine beren in het Yellowstone park en sluit uw reis af met een ski trip in Jackson Hole. Laat u verrassen door de diversiteit van de noordelijke staten van Amerika. U kunt ook een auto huren in Denver en deze weer inleveren in Rapid City. Neem voor de eventuele drop-off kosten contact met ons op.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Rapid City?

√ Bij Alamo.be koopt u voor slechts €3,50 uw eigen risico af
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Bij Alamo is het niet noodzakelijk om al een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim

Ophaalpunt in Rapid City

Op het vliegveld van Rapid City kunt u met behulp van de self service kiosk uw Alamo huurauto ophalen. Bij deze kiosk checkt u uzelf in. De huurovereenkomst wordt voor u uitgeprint, u wordt naar uw huurauto op de parkeerplaats begeleid. Bij de uitgang van de parkeerplaats laat u het huurcontract en uw rijbewijs aan de bewaker zien. De bewaker zal de slagboom openen waarna u kunt wegrijden.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RAPID CITY REGIONAL AIR
4550 TERMINAL RD
RAPID CITY, (SD), 57703 USA

  6053932664
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
8:00 - 23:30
Zondag:
8:00 - 23:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •