Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Argentinië

Heeft u altijd al eens een roadtrip door het uitgestrekte landschap van Argentinië willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ontdek het land van Evita, de tango en natuurlijk de Argentijnse wijn. Argentinië is een uitgestrekt land, waardoor het over een veelzijdig landschap beschikt. Doordat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u het hele land zonder extra toeslagen ontdekken. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Of u nu alleen reist, met uw partner of met het gezin, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.be zit er altijd wel één tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Argentinië met een Alamo huurauto

Of u nu van noord- naar zuid- of van oost- naar west-Argentinië rijdt, het land blijft u verrassen. Bezoek bijvoorbeeld de steden Salta en Bariloche die tegen het Andes gebergte aan liggen en ski in één van de vele wintersportgebieden die dit gebergte rijk is. Als u Argentinië bezoekt om cultuur te snuiven, bezoek dan het koloniale centrum van Cordoba dat op zo’n zevenhonderd kilometer ten westen van de hoofdstad Buenos Aires ligt. Het beste glas Argentijnse wijn kunt u drinken in dé wijnstad van het land genaamd Mendoza. Mocht u de wens hebben om Antartica te bezoeken, gebruik dan de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia, als gateway.

Maak een roadtrip door Zuid-Amerika

Als u van plan bent om een roadtrip te maken door Zuid-Amerika, begin deze dan in Buenos Aires en rijd via Uruguay en het zuiden van Brazilië naar het drielandenpunt in Puerto Iguazú in Argentinië, waar u uw huurauto weer kunt inleveren. Neem voor de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers. Lees bovendien goed de algemene voorwaarden door voordat u een roadtrip door Zuid-Amerika maakt!

Wat is er inclusief in het tarief in Argentinië

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •