Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba Airport

Wilt u graag een auto huren op Aruba Airport? Reserveer deze auto dan vooraf via Alamo.be. Wij bieden onze klanten een groot aantal autohuur locaties wereldwijd aan. Onze huurauto’s zijn van goede kwaliteit en onze voordelige tarieven zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Voor slechts € 3,50 per dag kunt u bovendien het eigen risico afkopen. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw vakantie met een Alamo huurauto.

Lees meer

Een auto huren op Aruba Airport

Een auto biedt u veel vrijheid, aangezien u het eiland Aruba op uw eigen tempo kunt ontdekken. Begin uw reis bijvoorbeeld in de hoofdstad Oranjestad, dat vol staat met kleurrijke huizen. Aruba heeft talloze bijzondere highlights die op korte afstand van elkaar liggen. Aruba is slechts 30 km lang en 9 km breed. Perfect dus om met de huurauto te verkennen! Daarnaast kunt u op het eiland duiken, snorkelen, surfen en zijn er verschillende nationale parken. De meeste toeristen komen echter voor de prachtige stranden, zoals Baby Beach, Wariruri en Mangel Halto. Aruba vormt samen met Curacao en Bonaire de ABC-eilanden, waardoor u deze eilanden goed kunt combineren.

Dé tip van een medewerker van Alamo.be

Tijdens uw vakantie op Aruba raden wij aan een bezoek te brengen aan het Aruba Aloe Museum. Boek een tour door het museum en leer meer over de Aloë Vera-plant. U kunt de planten bekijken, de fabriek bezoeken en een leuk aandenken kopen. Wist u trouwens dat deze bijzonder plant al sinds 1840 op het eiland te vinden is? Het museum is slechts 6,5 km rijden vanaf Oranjestad en makkelijk te bereiken met uw huurauto.

Waarom een auto huren op Aruba Airport via Alamo.be?

√ Ruim aanbod huurauto’s.

√ Inclusief alle benodigde verzekeringen, ter plaatse is alles dan ook goed geregeld.

√ Voordelig uw eigen risico afkopen met onze No-Risk garantie.

√ U kunt uw auto gemakkelijk wijzigen of annuleren.

√ Een auto huren op Aruba Airport is inclusief ongelimiteerde kilometers.

Ophalen van uw huurauto

Waneer u de auto ophaalt op Aruba Queen Beatrix International Airport, start uw vakantie gelijk. De verhuurlocatie van Alamo bevindt zich namelijk aan de overkant van de straat! Wilt u liever eerst een paar dagen ontspannen op het strand? Haal dan uw auto op bij het Aruba Hotel Riu Palace Antillas of het Aruba Holiday Inn? Het huren van een auto op Aruba Airport regelt u eenvoudig via onze website. Of neem contact op met onze customer service afdeling, zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Mocht u dus onderweg hulp nodig hebben, dan helpt onze reserveringsafdeling u graag weer op weg.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ARUBA QUEEN BEATRIX INTL
QUEEN BEATRIX INTL AIRPORT
ORANJESTAD, 11111 Aruba

  2975833244
Maandag:
7:00 - 20:30
Dinsdag:
7:00 - 20:30
Woensdag:
7:00 - 20:30
Donderdag:
7:00 - 20:30
Vrijdag:
7:00 - 20:30
Zaterdag:
7:00 - 20:30
Zondag:
7:00 - 20:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •