Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Vancouver Airport

Wilt u een auto huren in Vancouver voor een onvergetelijke reis door het westen van Canada? Vancouver biedt u ontzettend veel verscheidenheid en mogelijkheden in cultuur, natuur en activiteiten. Zoekt u een kleine wagen om de stad mee te verkennen of gaat u liever voor een familiewagen om de prachtige natuur op Vancouver Island te bewonderen? Alamo.be biedt u de beste prijzen met onbeperkt aantal kilometers inbegrepen, dus u kunt uw reis zo lang maken als u wilt. Wilt u graag de spectaculaire natuurparken bezoeken en uw huurauto aan het einde van uw vakantie  inleveren in Calgary? Bij Alamo.be is dit tegen vergoeding van de drop-offkosten gewoon mogelijk!

Lees meer

Wat is er inbegrepen in de tarieven als ik een auto reserveer?

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl voor Canada kunt u altijd verzekerd de baan op. Onze tarieven voor Canada zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale taksen en de luchthavenbelasting in het tarief inbegrepen. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders op het huurcontract bijzetten. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een tank benzine gratis. Nog geen 25 jaar? Op Alamo.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd! In Canada heeft u franchise van 300 CAD. Deze franchise is afkoopbaar d.m.v. onze voordelige No-Risk verzekering!

Een auto huren in Vancouver voor ww wintersport vakantie

Wintersport in Amerika of Canada is anders vanwege de rust op de pistes en uitstekende poedersneeuw dan wintersport in de Europese skigebieden,. De belangrijkste skigebieden in de USA en Canada liggen in de Rocky Mountains en zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Alamo.nl!

Extra winteruitrusting in Vancouver

De huurauto’s van Alamo in Canada zijn voorzien van All-Season banden. U kunt op Vancouver Airport een wintersportpakket bijboeken dat bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager geschikt voor 2 paar ski’s of 2 snowboards. Het wintersportpakket is bijboekbaar via de boekingsmodule van Alamo.nl en kost 7,50 USD/CAD p.d.

Skioorden in de buurt van Vancouver

  • Big White
  • Fernie
  • Kicking Horse
  • Panorama
  • Revelstoke
  • Silver Star
  • Sun Peaks
  • Whistler

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VANCOUVER INTL ARPT MAIN
VANCOUVER INTL AIRPORT
RICHMOND, (BC), V7B 0A4 Canada

  8336193650
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •