Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Victoria Airport

Bent u van plan om binnenkort een rondreis door Canada te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis in Victoria. U kunt Vancouver Island ontdekken, of de oversteek maken naar het Canadese vaste land. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het prijstarief zodat u zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, Alamo verhuurt auto’s in allerlei soorten en maten. Wilt u uw reis makkelijker maken? Kies dan voor een pakket met GPS systeem.

Lees meer

Ontdek Victoria en omgeving met een Alamo huurauto

Victoria is een stadje in het zuidwesten van Brits Columbia en tevens de hoofdstad. De stad ligt op Vancouver Island en met de boot kunt u binnen 90 minuten de overtocht maken naar Vancouver. Victoria heeft de toerist op verschillende vlakken veel te bieden. Prachtige meren, parken, kerken en stranden zijn slechts een greep uit het assortiment. Bovendien zijn er kunstmusea zoals bijvoorbeeld de Legacy Art Gallery en maritieme musea. Als u in Victoria bent moet u absoluut meegaan op een trip waarbij walvissen worden gespot.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip door de provincies Brits Columbia en Alberta. Begin uw reis in Victoria en rijd via de wereldsteden Vancouver en Calgary naar Edmonton. Maak kennis met de prachtige natuur van Canada en geniet buiten de grote steden van de rust die het land u te bieden heeft. U kunt ervoor kiezen om uw auto terug te brengen in Edmonton. Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-way’ contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Victoria?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Luchthavenbelasting inclusief
√ Auto’s van maximaal 9 maanden oud

Ophaalpunt in Victoria

Als u aankomt op de luchthaven van Victoria loop dan richting de bagageband. Nadat u uw bagage heeft gepakt loopt u naar de National balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VICTORIA AIRPORT OFFSITE
9429 CANORA RD
SIDNEY, (BC), V8L 1P2 Canada

  2506557362
Maandag:
8:00 - 18:30
Dinsdag:
8:00 - 18:30
Woensdag:
8:00 - 18:30
Donderdag:
8:00 - 18:30
Vrijdag:
8:00 - 18:30
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •