Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Chili

Heeft u altijd al eens een reis door het prachtige Chili willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ontdek de prachtige landschappen die dit land rijk is. Geniet van de natuur, de invloeden uit Spanje en natuurlijk de wereldberoemde Chileense wijn. In Chili heeft Alamo zeven verhuurlocaties in zowel stadscentra als op de luchthavens. Op Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. Het maakt dus niet uit hoeveel kilometer u rijdt! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief evenals de lokale- of luchthavenbelastingen. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw Alamo huurauto!

Lees meer

Ontdek Chili met een Alamo huurauto

Chili is een zeer uitgestrekt land. De afstand van het noorden van het land naar het zuiden bedraagt 4275 kilometer. Hierdoor heeft Chili veel verschillende landschappen. Het land heeft nationale parken, fjorden, eilanden, vulkanen en zelfs een woestijn. In het noorden van Chili vindt men de Atacama woestijn. Dichtbij deze droogste woestijn ter wereld heeft Alamo twee verhuurlocaties; Antofagasta en Calama. In het oosten kunt u het Andes-gebergte vinden. Als u met uw huurauto doorrijdt naar het zuiden van Chili, vindt u fjorden, eilanden en grote ijsvlakten. De bekendste stad in het zuiden van Chili is Punta Arenas, dat tevens de grootste stad van het zuidelijk halfrond is. Het oosten van en zuiden van het land grenst aan de Grote oceaan. De diversiteit aan landschappen in dit land is enorm. Als u van natuur en landschap houdt mag u dit land in Zuid-Amerika absoluut niet overslaan.

Maak een roadtrip door Chili

Begin uw roadtrip in de hoofdstad Santiago en rijdt in zuidelijke richting via Puerto Varas naar Puerto Montt. Deze reis van ongeveer 1100 kilometer brengt u langs het echte Chili. U kunt er ook voor kiezen om tijdens de reis verschillende kustplaatsen te bezoeken. Als u zou willen, dan zou u de huurauto bij de verhuurlocatie in Puerto Montt kunnen afleveren. Neem voor meer informatie met betrekking tot het “one way” principe, contact op met één van onze medewerkers.

Waarom een auto huren in Chili via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •