Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao

Wilt u graag een auto huren op Curaçao voor uw vakantie? Boek dan uw voordelige huurauto zonder risico via Alamo.be. U reserveert bij ons een huurauto inclusief verzekeringen, lokale belastingen en ongelimiteerde kilometers. Bovendien kunt u de reservatie gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek. Of u nu op reis gaat met het hele gezin of samen met uw partner, via Alamo.be vindt u altijd een huurauto die bij u past. Wilt u de auto huren op de luchthaven Hato of bij een van de grote resorts waar Alamo.be een autoverhuurlocatie heeft? Alles kan, onze klantenservice helpt u graag op weg.

Vergroot uw vrijheid met een huurauto op Curaçao

Curaçao heeft alles wat u van een tropische vakantie mag verwachten. Het ligt op ca. 55 km. van Venezuela en op een heldere dag is het vasteland zelfs vanaf het eiland te zien. Curaçao is bovendien het grootste en meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden. Zo zijn de wijken Punda en Otrobanda in de hoofdstad Willemstad een ware lust voor het oog. Deze wijken zijn met elkaar verbonden door de unieke Pontjesbrug, absoluut een must-visit tijdens uw bezoek. Daarnaast is ook de architectuur in de kleurrijke hoofdstad ook zeer indrukwekkend. Het eiland beschikt ook over een afwisselend landschap, inclusief de welbekende divi-divi bomen. Een huurauto biedt u alle vrijheid die u maar wenst om het eiland in uw eigen tempo met uw eigen gezelschap te verkennen.

Het zonnige Curaçao verkennen met een huurauto

Zon-, zee en strandliefhebbers zijn op Curaçao op de juiste plek. Zo vindt u hier een prachtige onderwaterwereld. De zee rond Curaçao is een waar Mekka voor duikers en snorkelaars. Bovendien hebben de meeste hotels zelfs een eigen duikschool met Nederlandssprekende instructeurs. Het fantastische klimaat en de veelzijdigheid van de bestemming completeren het geheel. Wilt u na aankomst op Curaçao eerst genieten van een strandvakantie voordat u het eiland gaat ontdekken? Alles kan! Naast een verhuurlocatie op de luchthaven kunt u de auto ook ophalen bij een van de volgende resorts:

Auto huren op Curaçao inclusief verzekeringen

Met een huurauto van Alamo.nl gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autoverhuur op Curaçao zijn namelijk inclusief een verzekering voor schade en diefstal. Over het aantal te rijden kilometers hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want ongelimiteerde kilometers zijn inclusief. Voor een auto huren op Curaçao geldt wel een eigen risico van 500 USD. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Garantie. Deze garantie kost u slechts € 3,50 per dag. En op deze manier hoeft u zich ter plaats dus nergens zorgen over te maken. Wilt u ook graag een auto huren op Curacao? Wacht niet en boek vandaag nog een voordelige huurauto via Alamo.be.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •