Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Carcassonne Airport

Heeft u altijd al het pittoreske stadje Carcassonne en haar omgeving willen ontdekken? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.be. De stad Carcassonne in Frankrijk is één van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa. De ligging van de stad is perfect. Vanaf Carcassonne rijdt u met uw Alamo huurauto in minder dan een uur naar de oostkust van Frankrijk. Twee uurtjes rijden in zuidelijke richting met uw huurauto bevinden zich de Pyreneeën. Als u anderhalf uur in Noordelijke richting rijdt komt u terecht in het natuurpark Haut-Languedoc. Alamo.be biedt u de mogelijkheid om alle bovenstaande plekken te bezoeken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen ook nog eens inclusief in het lage autoverhuurtarief.

Lees meer

Ontdek Carcassonne en omgeving met een Alamo huurauto

Carcassonne is één van de best bewaard gebleven middeleeuwste steden van Europa. De binnenstad staat sinds 1997 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het is daarom niet verwonderlijk dat deze binnenstad op de derde plaats in Frankrijk staat van meest bezochte attracties door toeristen. Verder staan in de stad prachtige kerken en kathedralen zoals bijvoorbeeld de Basilique Saint-Nazaire. Als u na een aantal dagen het gevoel heeft dat u het stadje volledige ontdekt heeft kunt u ervoor kiezen om Toulouse, een stad die op ongeveer een uur en tien minuten rijden landinwaarts ligt, met uw huurauto te bezoeken. Als u wilt genieten van de zon en de Franse kust, kunt u in minder dan een uur tijd naar de Middelandse zee rijden.

Tip van een Alamo.be medewerker

Vanaf Carcassonne rijdt u gemakkelijk met uw huurauto naar de Middelandse zee. Ontdek hier steden als Marseille, Nice, en Montpellier waar het zomers heerlijk weer is. Bij Alamo.be kunt u uw huurauto ook bij één van onze andere locaties in Frankrijk inleveren. Natuurlijk erg makkelijk wanneer u de oostkust van Frankrijk wilt ontdekken!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Carcassonne?

√ Buiten kantoortijden altijd bereikbaar via het noodnummer
√ Het eigen risico kunt u bij Alamo.be voordelig afkopen
√ Het lage verhuurtarief is altijd inclusief de benodigde verzekeringen
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto

Ophaalpunt in Carcassonne

U kunt uw huurauto op het vliegveld van Carcassonne ophalen. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) bevindt zich in de terminal. Hier ontvangt u van de medewerker het huurcontract en de sleutels van uw Alamo huurauto, die zich op loopafstand van de terminal bevindt. U heeft dus geen shuttlebus nodig om uw auto op te halen!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CARCASSONNE APT 0825
RUE DE JACQUES VAUCANSON
CARCASSONNE, 11000 Frankrijk

  0468716997
Maandag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Dinsdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Woensdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Donderdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Vrijdag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
9:00;14:00 - 12:00;18:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •