Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Frankrijk

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Frankrijk? Boek deze dan op Alamo.be. In Frankrijk heeft Alamo 156 autoverhuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een goedkope huurauto in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en biedt een All-Inclusive pakket, zodat u ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huuraurto hoeft af te sluiten. Wilt u ook geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope no-risk verzekering. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Lees meer

Ontdek Frankrijk met een huurauto van Alamo.be

Frankrijk is voor velen een geliefde vakantiebestemming. Het op twee na grootste land van Europa heeft voor ieder wat wils en staat al jarenlang in het top-5 lijstje van Nederlandse vakantiegangers. Geniet van het goede klimaat en lekkere eten en al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. Van wereldstad Parijs tot de schitterende stranden en het ruige berglandschap. Met uw Alamo.be huurauto heeft u alle vrijheid om in uw eigen tempo dit prachtige land te ontdekken. Ga voor een actieve vakantie in de natuurrijke Rhônes-Alpes of Dordogne, of doe de toeristische route langs de prachtige kustlijn van de Côte d’Azur vanuit de badplaats Nice. Ook een autorondreis langs de wijngaarden van de Bordeaux of Loire-vallei is de moeite waard, zo lang u onderweg genoeg stops inplant. Via Alamo.be boekt u gemakkelijk en snel uw huurauto voor een van de 156 autoverhuurlocaties in Frankrijk.

Ga verzekerd de weg op met een Alamo huurauto!

Als u een huurauto boekt via Alamo.be kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur in Frankrijk zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Op autohuur in Frankrijk is er een eigen risico tussen de € 650,- en € 2.400,-. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Verzekering. Deze verzekering kost u maar € 3,50 per dag.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •