Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Marseille Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Frankrijk of bent u van plan een weekendje weg te gaan en heeft u nog geen huurauto geboekt? Boek deze dan voordelig en snel op Alamo.be. Maak bijvoorbeeld een rit langs de kust en bezoek populaire steden als Nice, Cannes en Monaco. U kunt zonder zorgen de weg op, want bij Alamo huurt u altijd een auto inclusief de benodigde verzekeringen. Alamo.be biedt u zelfs de mogelijkheid om uw eigen risico voor slechts €3,50 af te kopen.

Lees meer

Ontdek Marseille en omgeving met een Alamo huurauto

Frankrijk is het op twee na grootste land van Europa en telt meer dan 65 miljoen inwoners. Marseille is de hoofdstad van de regio Côte d’Azur. De stad is qua inwonertal de tweede stad van Frankrijk na Parijs. Doordat het aan de Middellandse zee ligt, is het de belangrijkste havenstad voor Frankrijk. Stad staat bol van de cultuur en historie en dit is dan ook terug te zien in het dagelijkse straatbeeld en architectuur. Er zijn veel kerken, kathedralen en musea die u zeker niet mag overslaan zoals bijvoorbeeld de Basiliek de Notre Dame de la Garde en het Palais Longchamps. U kunt natuurlijk ook ontspannen op het strand, want in de zomer kan de gemiddelde temperatuur hier oplopen tot bijna veertig graden! In ‘Le Vieux Port’ leer je het echte Marseille kennen met zijn vele restaurants waar u heerlijk kunt genieten van verse vis en een heerlijk glas wijn.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Marseille?

√ U kunt ons altijd bereiken via het noodnummer
√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.be goedkoop uw eigen risico afkopen

Waar in Marseille kan in mijn huurauto ophalen?

De autoverhuurlocatie op Marseille Airport is buiten gevestigd, tegenover terminal 1, in de ‘car rental area’. U hoeft geen shuttle te nemen. U dient zich bij de balie van National/Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) te melden. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. De huurauto’s op Marseille Airport staan op loopafstand van de luchthaven. Hierdoor kunt u nog sneller een huurauto ophalen en genieten van de binnenlanden van de Côte d’Azur. Vanaf de luchthaven bent u binnen 30 minuten in het centrum van Marseille met uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MARSEILLE AIRPORT
ENTERPRISE RENT A CAR
MARIGNANE, 13727 Frankrijk

  0442060646
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •