Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Parijs Airport

Bent u van plan om een auto te huren voor Parijs Airport? Reserveer deze auto dan vooraf via Alamo.be. Wij bieden onze klanten een groot aantal autohuur locaties wereldwijd aan. Onze huurauto’s zijn van goede kwaliteit en onze voordelige tarieven zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers, verzekeringen en lokale toeslagen. Voor slechts € 3,50 per dag kunt u het eigen risico afkopen. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw vakantie met een Alamo huurauto. Wilt u op de hoogte blijven van onze autohuur aanbiedingen voor Parijs Airport? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Alamo.be op Facebook.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Parijs?

√ U kunt ons buiten kantoortijden bereiken op het speciale noodnummer
√ Een auto huren in Parijs is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen

Waar op Parijs Airport kan in mijn huurauto ophalen?

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op Parijs Airport. Onze balies bevinden zich op Terminal 2C/D en Terminal 2E/F.

Voor Terminal 2E/F: Wanneer u uw vlucht verlaat, volgt u de borden om de terminal 2E/F te vinden en volgt u de borden naar het verhuurgebied “location de voiture”. De balie bevindt zich buiten het terminalgebouw.

Voor Terminal 2C/D: Wanneer u uw vlucht verlaat vanaf terminal 2A/B/C/D, volgt u de borden om de terminal 2C/D te vinden en volgt u de borden naar het verhuurgebied “location de voiture”. Houd er rekening mee dat Terminal 1 momenteel gesloten is.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •