Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kos Airport

Bij een auto huren op Kos Airport, hoeft u enkel uw wensen in te geven in ons boekingssysteem. U krijgt geen onoverzichtelijke prijzen, maar direct een mooi overzicht van beschikbare auto’s inclusief verzekeringen. Op deze manier begint de voorpret van uw vakantie al achter de computer. Kos is een prachtig eiland dat goed te rijden is met een huurauto. Het is tevens groot genoeg om meerdere dagen op pad te gaan. Bezoek Kos-stad met een gezellige markt en het dorpje Zia, waar u heerlijk kunt eten en een spectaculair uitzicht heeft op de ondergaande zon.

Vrijheid en flexibiliteit bij een auto huren op Kos Airport

Op pad met een huurauto is een leuke manier om de dagen aan het strand af te wisselen met een paar uitstapjes. Met een huurauto beslist u zelf waar en wanneer u een dag op pad gaat. Stap achter het stuur en bezoek Embrós Thérme. Warm bronwater stroomt hier over de rotsen naar beneden, waar het in een bekken terecht komt. Geniet van het heerlijke water dat inmiddels is afgekoeld tot een aangename temperatuur.

Autohuur in Griekenland

Als vakantieganger in Griekenland bent u natuurlijk op zoek naar de leukste strandjes, de gezelligste restaurants en de mooiste uitzichten. Er zijn talloze activiteiten en bezienswaardigheden. En zo is het ook met autohuur. Misschien wilt u het vasteland combineren met de Griekse eilanden? Of de auto op een andere locatie inleveren? U kunt zelf direct boeken via onze website, maar ook ons team bij de klantenservice staat voor u klaar.

Voordelen van een auto huren op Kos Airport via Alamo.be

√ U kunt al met 21 jaar een auto huren op Kos Airport.
√ Op Kos Airport geniet u van een gratis wegenwachtservice.
√ Er is een gratis wegenwachtservice op Kos Airport.
√ Mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen.
√ 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          

Speciaal voor members van Alamo.be

Als Alamo member profiteert u van extra voordeel. Met een lidmaatschap van eenmalig €17,50 ontvangt u direct 5% korting op alle prepaid autohuur tarieven via Alamo.be. Daarnaast ontvangt u een gratis jaarabonnement op Griekenland Magazine. U kunt uw boeking kosteloos wijzigen (op basis van beschikbaarheid) of annuleren tot 48 uur voor vertrek. Het lidmaatschap wordt pas bij uw eerste boeking in rekening gebracht. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om member te worden op onze partnersite Autoshuren.nl

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KOS INTL APT HIPPOCRATES
AIRPORT ROUNDABOUT
KOS, 85302 Griekenland

  2242307487
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •