Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Griekenland

Bent u liefhebber van de Mediterrane levensstijl? Reserveer dan nu uw huurauto voor Griekenland, via Alamo.be en ontdek de mooiste plekjes in het land van de democratie, ouzo, tropische eilanden en de syrtaki dans. Griekenland bestaat voor 20% uit eilanden, de overige 80% is vasteland. Doordat u bij Alamo.be altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u, als u dat zou willen, alle plekjes op het vasteland ontdekken zonder extra toeslagen. Of u nu wilt genieten op een zandstrand op Rhodos, de Acropolis in Athene wilt bezoeken of de Peloponnesos wilt ontdekken. Met uw Alamo huurauto rijdt u veilig en comfortabel van A naar B. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Het maakt niet uit met hoeveel personen u reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.be is er altijd wel één die aan uw eisen voldoet.

Lees meer

Ontdek Griekenland met een Alamo huurauto

Griekenland heeft voor ieder type toerist wel iets te bieden. Veel Nederlandse en Engelse jongeren vliegen bijvoorbeeld in de zomer naar Heraklion op het eiland Kreta, of naar Corfu om vakantie te vieren. Terwijl de cultuurliefhebber zijn hart kan ophalen in Athene, de hoofdstad van Griekenland, of in de tweede stad van het land genaamd Thessaloniki. Als u van duiken en snorkelen houdt kunt u dit het beste doen op het eiland Zakynthos waar, wanneer u geluk heeft, u de met uitsterven bedreigde reuzenschildpad nog in het wild kunt zien. Het blauwe zeewater bij dit eiland is kristalhelder en daardoor uitstekend voor duikers en snorkelaars.

Maak een roadtrip door Griekenland

Vlieg rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Thessaloniki, en rijd met uw Alamo huurauto via het Griekse binnenland naar Athene. U kunt hier de auto terugbrengen als u dit vooraf aangeeft. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. In het binnenland proeft u het authentieke Griekenland en als u via Meteora rijdt ziet u de adembenemende kloosters op de rotsen gebouwd, die u vanzelfsprekend ook kunt bezoeken! Neem om uw vakantie relaxed af te sluiten de boot van Athene naar één van de mooiste Griekse eilanden genaamd Santorini. U zult zien dat de bekende ansichtkaarten met de parelwitte huizen met blauwe daken zonder foto shop gemaakt zijn.

Waarom een auto huren in Griekenland via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •