Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Dublin Airport

Bent u van plan een prachtige rondreis door Ierland te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en start uw reis in het bruisende Dublin in het oosten van het land. Via Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u zonder extra toeslagen ook de steden als Galway en Limerick in het westen van het land kunt ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen zodat u zorgeloos de weg op kunt. Of u nu alleen, met uw partner of met het gezin reist door het brede aanbod aan huurauto’s zit er bijna altijd wel een tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Dublin en omgeving met een Alamo huurauto

Dublin is de hoofdstad van Ierland. Veel studenten wonen in deze stad, waardoor het er altijd levendig is. Ondanks dat Ierland geen deel meer uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, zijn de Britse elementen nog goed zichtbaar in het straatbeeld. Zo rijdt men aan de linker kant van de weg, zijn er veel pubs in de binnenstad en zijn er zowel in de stad als daarbuiten kastelen te bewonderen. Bezoek in Dublin het Dublin Castle, dat middenin de stad ligt of ga mee met een tour door het Guiness Storehouse, waarbij u leert over de geschiedenis van Guiness bier.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip door het zuiden van Ierland. Begin uw reis in Dublin en rijd langs de kust richting het schilderachtige Cork. Rijd vanuit Cork in noordelijke richting naar Limerick. Ontdek hier de prachtige natuur en kastelen. U eindigt uw roadtrip in Galway, dat nog iets noordelijker ligt. De reis bedraagt iets minder dan 500 kilometer.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Dublin

√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u, uw eigen risico af.

Ophaalpunt in Dublin

Als u aankomt op de luchthaven van Dublin, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DUBLIN AIRPORT
IN TERMINAL
DUBLIN, 9 Ierland

  01-8445848
Maandag:
5:00 - 23:00
Dinsdag:
5:00 - 23:00
Woensdag:
5:00 - 23:00
Donderdag:
5:00 - 23:00
Vrijdag:
5:00 - 23:00
Zaterdag:
5:00 - 23:00
Zondag:
5:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •