Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ierland

Wilt u met een huurauto de ongerepte natuur van Ierland ontdekken? Reserveer deze dan nu op Alamo.be en maak een fantastische reis door het land van het Guiness bier, de harp en het spetterende St. Patricksday. Ierland is de ideale bestemming als u van natuur houdt en volledig tot rust wilt komen. Alamo heeft meerdere verhuurlocaties in het adembenemende Ierland op zowel de grote luchthavens als in verschillende stadcentra. Doordat u via Alamo.be altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u voordelig het hele land ontdekken! Bovendien zijn de voordelige tarieven inclusief de benodigde verzekeringen en heeft u in Ierland een breed aanbod aan huurauto’s. Of u nu alleen reist, met uw partner of met het hele gezin, op Alamo.be vindt u bijna altijd een auto die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Ierland met een Alamo huurauto

Ierland bestaat voor 80% uit het gelijknamige eiland. De overige 20% van het eiland behoort tot Noord-Ierland, dat weer deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk. In het westen van Ierland vindt u de klipkusten, en het heuvellandschap. De grootste stad in het westen is Galway, dat vaak door de Ieren zelf ook als badplaats gebruikt wordt. Op minder dan drie uur rijden van Galway in oostelijke richting vindt u de hoofdstad Dublin. Een hippe stad die u absoluut moet bezoeken als u in Ierland verblijft. De stad is een mix van moderne gebouwen en monumenten en is door zijn vele gezellige pubs populair onder toeristen. Het Temple-bar district is dé plek om uit te gaan. In het zuiden van het land ligt de stad Cork, dat beschikt over één van de grootste natuurlijke havens ter wereld. De stad kan zich meten met Dublin en Belfast op het gebied van architectuur. Doordat Dublin jarenlang onder Engels gezag stond, maken de Ieren zelf nog wel eens de grap dat zij niet Dublin maar Cork als hun hoofdstad zien.

Maak een uitstapje naar Belfast

Met uw Alamo huurauto kunt u zonder moeite Noord-Ierland bereiken. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Belfast. Deze stad heeft de toerist veel te bieden zoals bijvoorbeeld de Albert Memorial Clock, die net als de toren van Pisa scheef staat. Ook kunt u in deze stad vele kastelen en tuinen bezoeken en huisvest de stad tevens het grootste Titanic museum ter wereld. Belfast biedt u een goede mix van interactie en tot rust en ligt op nog geen twee uur rijden van Dublin.

Waarom een auto huren in Ierland via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u, uw eigen risico afkopen
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ Zonder extra kosten met uw huurauto naar Noord-Ierland

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •