Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brindisi

U kunt een auto huren in Brindisi en genieten van de Adriatische kust. Het zuiden van Italië is namelijk een prachtige plek om uw vakantie door te brengen en met een huurauto van Alamo.be heeft u alle vrijheid om de reis in te delen zoals u wenst. Kies uit ons ruime aanbod op onze website. U kunt de oversteek te maken naar Dubrovnik in Kroatië. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw vakantie in het zuiden van Italië? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Rondreis Puglia

Een auto huren in Brindisi is een geweldige manier om deze Zuid-Italiaanse regio te leren kennen. Rondreizen langs de kust en het binnenland duren gemiddeld 10 tot 14 dagen. U ervaart hier nog de authentieke Italiaanse en Romeinse geschiedenis. Reis van Brindisi naar Lecce en Otranto en keer weer terug naar Brindisi via Bari. Als u geen rondreis wilt maken, dan kunt u een enkele reis overwegen. Bij veel locaties kan de auto op een andere locatie worden ingeleverd. Meer weten over een auto huren in Brindisi en of het mogelijk is om deze ergens anders in te leveren? Onze medewerkers bij de klantenservice helpen u graag.

Moeiteloos een auto huren in Brindisi

Door het boeken van uw huurauto voor vertrek, weet u zeker dat u niet misgrijpt wanneer u aankomt. Als u bent geland, volgt u de borden naar de Enterprise balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo.be huurauto. Uw vakantie in het mooie Italië kan van start! Wilt u ook graag een auto huren in Brindisi? U kunt eenvoudige via onze website een reservatie maken of kosteloos een vrijblijvende offerte opvragen.

Voordelen boeken bij Alamo.be

  • Een auto huren in Brindisi doet u inclusief ongelimiteerd aantal kilometers.
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Gemakkelijk huren van extra’s zoals een kinderzitje of GPS.

Locaties in Puglia

Naast Brindisi is het ook mogelijk om de auto op andere locaties op te halen. Bari, de hoofdstad van de regio Puglia, staat bekend om zijn handgemaakte pasta. Als u vroeg wakker bent, kunt u in het historische centrum vrouwen bewonderen die nog met de hand pasta rollen. Er zijn ook vestigingen in Catania en Alberobello. U kunt er ook voor kiezen om noordelijker, in Napels en Rome te huren.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRINDISI AIRPORT
CONTRADA BARONCINO
BRINDISI, 72100 Italië

  00390831412882
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •