Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kroatië

Heeft u altijd al eens de prachtige natuur van Kroatië willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en maak kennis met het land van: de Dalmatiërs, de stropdas en de brandewijn rakija. Om het voor u makkelijk te maken heeft Alamo in Kroatië zes airport verhuurlocaties. Kroatië is een zeer uitgestrekt land en het is daarom van belang dat u zich geen zorgen hoeft te maken om extra toeslagen wanneer u extra kilometers rijdt. Op Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen zodat u zonder zorgen dit prachtige land kunt gaan verkennen. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s op Alamo.be zit er bijna altijd wel een auto tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Beleef Kroatië met een Alamo huurauto

Kroatië wordt ieder jaar populairder onder Nederlandse toeristen. Dit is ook niet zo vreemd aangezien het land u heel veel te bieden heeft. De talloze eilanden in de Adriatische zee, de graslanden meren en heuvels in het noordoosten van het land en een lange prachtige rotsachtige kustlijn in het westen. Het land is tevens vele historische steden rijk. Bezoek zeker de hoofdstad en metropool Zagreb in het noorden van het land, vlakbij de grens met Slovenië. De stad huisvest vele musea over de geschiedenis en cultuur van de stad en van het gehele land. Bezoek bijvoorbeeld het Kroatisch museum voor natuurwetenschappers waar de grootste verzameling van de in de omgeving gevonden neanderthalers tentoongesteld werd. Zagreb is nog niet heel erg toeristisch doordat toeristen veelal direct naar de grote kustplaatsen als Rijeka, Split, Zadar en Dubrovnik trekken. Deze havensteden hebben naast het feit dat ze aan zee liggen, ook op cultureel gebied genoeg te bieden. Zo is het paleis en daarmee een deel van de binnenstad van Split opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst, zijn er in Zadar vele oude Romeinse bouwwerken bewaard gebleven en wordt Dubrovnik gezien als mooiste stad aan de Adriatische kust.

Roadtrip door Kroatië

Begin uw roadtrip in Zagreb en verken daar de prachtige natuur in de omgeving. Rijd vervolgens via Rijeka, Zadar en Split naar Dubrovnik. Ontdek de schoonheid van deze kuststeden, en trek voor elke dag minstens twee dagen uit. Deze prachtige reis langs de kust is ongeveer 770 kilometer. U kunt uw auto in Dubrovnik bij een Alamo verhuurlocatie inleveren. Lees voordat u deze fantastische reis gaat maken goed de algemene voorwaarden door. Als u ervoor kiest om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze opgehaald heeft neem dan voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Waarom een auto huren in Kroatië via Alamo.be?

√ Een huurauto reserveren ter plaatse is vaak duurder en in het hoogseizoen lastig
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ U koopt via Alamo.be uw eigen risico voor slechts €3,50 af
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •