Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Napels Airport

Bent u van plan om het zuiden van Italië te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis in Napels. Ontdek de stad waar de pizza Margherita zijn oorsprong heeft gevonden, kom tot rust aan de Golf van Napels en verken de regio Campanië. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af. Het brede aanbod aan huurauto’s zorgt ervoor dat er voor zowel kleine als grote reisgezelschappen huurauto’s zijn die aan uw wensen voldoen.

Lees meer

Beleef Napels en omgeving met een Alamo huurauto

Napels is na Rome en Milaan de grootste stad van Italië. De stad is zuidelijk gelegen en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en de Napolitaanse keuken. De stad grenst aan de Golf van Napels en ligt op zo’n 25 kilometer rijden van de vulkaan de Vesuvius. Een trip naar Pompeï, waar u veel ruïnes kunt vinden nadat de Vesuvius is uitgebarsten, is een ideaal uitstapje met uw Alamo huurauto. Bezoek in Napels het 13e eeuwse kasteel Nuovo, waar ook het museum Civico is ondergebracht en bekijk de Kathedraal van Napels van binnen Verder kunt u in Napels natuurlijk genieten van een overheerlijke pizza of pasta en als toetje genieten van heerlijk Italiaans schepijs.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip van het zuiden van Italië naar het noorden. En bezoek daarbij de grote steden met indrukwekkende architectuur Rome en Florence en eindig uw roadtrip in Milaan. U kunt uw huurauto ook in Milaan inleveren als u dit wilt. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Het is een reis van ruim 830 kilometer, maar omdat u bij Alamo een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers maakt dit niet uit! Grijp nu uw kans en ontdek het authentieke Italië.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Napels?

√ Het tarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt

Ophaalpunt in Napels

Als u aankomt op de luchthaven van Napels, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto nadat u het huurcontract getekend heeft.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NAPLES CAPODICHINO ARPT
VIALE UMBERTO MADDALENA N. 21
NAPLES, 80144 Italië

  00390817518899
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •