Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Treviso Airport

Bent u van plan om een auto te huren in Italië? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en haal de auto op in Treviso een prachtig stadje vlakbij Venetië. Vanuit de Treviso kunt u comfortabel met uw huurauto rijden naar de Alpen, de Dolomieten en het Gardameer. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Alamo.be biedt u zelfs de mogelijkheid om uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af te kopen.

Lees meer

Beleef Treviso en omgeving met een Alamo huurauto

Treviso is een klein Italiaans stadje in de buurt van Venetië. Door de kanalen die door de stad lopen lijkt het qua uiterlijk een klein beetje op Venetië. Op het belangrijkste plein van de stad het Piazza de Signori vindt de meeste bedrijvigheid plaats. Op dit plein staat tevens het stadhuis genaamd Palazzo dei Trecento. Bezoek wanneer u in Treviso bent ook zeker de kathedraal Sint Pieter. Binnen ziet u prachtige fresco’s en er hangt een Maria Hemelvaart schilderij. In de omgeving van Treviso is ook genoeg te doen. Zo rijdt u met uw Alamo huurauto in iets meer dan twee uur naar het Gardameer, en bevinden de Dolomieten en de Alpen zich ook op rijafstand.

Tip van een Alamo.be medewerker

Verken het binnenland van Italië en reis vanaf Treviso via Venetië, Bologna en Florence naar Pisa. Ontdek de verschillende culturele- en kunstschatten die Florence en Pisa te bieden hebben en maak een gondeltocht door de kanalen van Venetië. Als u wilt kunt u uw auto bij de verhuurlocatie in Pisa inleveren. Neem voor meer informatie met betrekking tot een “one-way” contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Treviso?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf reserveert
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

Ophaalpunt in Treviso

Als u aankomt op de luchthaven van Treviso, volg dan de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TREVISO AIRPORT
AEROPORTO A CANOVA
TREVISO, 31100 Italië

  00390422433834
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •