Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Split Airport

Bent u van plan om een zonvakantie naar Kroatië te boeken? Reserveer dan nu via Alamo.be uw huurauto in Split, aan de Adriatische kust, en verken comfortabel de omgeving van het prachtige Dalmatië. Met uw Alamo huurauto kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden zonder dat u achteraf een toeslag voor extra kilometers hoeft te betalen! Bovendien zijn de benodigde reserveringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Als u nu uw huurauto reserveert via Alamo.be weet u zeker dat u een huurauto op locatie heeft!

Lees meer

Beleef Split en omgeving met een Alamo huurauto

Split is na Zagreb de grootste stad van Kroatië. De ligging van de stad aan de kust maakt de stad tot één van de belangrijkste toeristische plaatsen van het land. Het centrum van de stad wordt gevormd door het paleis van Diocletianus. Hierin liggen de meeste winkels, markten en kerken. De belangrijkste en meest opvallende kerk is de Kathedraal van Sint Domnius, wat de beschermheilige van de stad was. Naast een culturele vakantie kunt u in Split ook een strandvakantie houden. Het stadsstrand Bacvice is niet heel groot, maar daardoor wel enorm gezellig. Als u een mooi uitzichtpunt zoekt, beklim dan de heuvel genaamd Marjan. De heuvel ligt buiten de stad en wordt bedekt met naaldbomen. Doordat het verboden is om huizen op deze heuvel te bouwen heeft u een mooi uitzicht over de stad Split.

Tip van een Alamo.be medewerker

Rijd vanuit Split naar het zuidelijk gelegen Dubrovnik. Deze stad wordt ook wel de parel van de Adriatische kust genoemd. Als u langs de kust rijdt duurt deze reis ongeveer viereneenhalf uur. Om de Kroatische stad Dubrovnik te bereiken moet u een deel door Bosnië Herzegovina rijden.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Split?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ Het eigen risico kunt u al voor €3,50 per dag afkopen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Het huren van een auto ter plaatse is vaak duurder en in het hoogseizoen lastig

Ophaalpunt in Split

Volg als u aankomt op de luchthaven van Split de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SPLIT AIRPORT
APT TERM 21216 KASTEL STAFILIC
SPLIT, 21217 Kroatië

  0038521895018
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •