Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cancun Airport

Een auto huren in Cancun voor een paradijselijke vakantie in Mexico? Reserveer uw auto op Alamo.be en start uw reis onmiddellijk vanaf de luchthaven van Cancun. Het mooie schiereiland Yucatan voorziet u van zon, zee en strand, maar heeft buiten dit nog veel meer te bieden. Zo kent Mexico een zeer rijk dierenleven en kunt u walvishaaien en flamingo’s spotten. Daarnaast kunt u veel over het grote Mexicaanse verleden leren door een bezoek aan Valladolid en de wereldberoemde Maya tempel Chichen Itza. Het tarief van Alamo.be is inclusief alle benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers. U kunt uw reis dus zo uitgebreid maken als u wilt. Daarnaast kunt u uw franchise heel goedkoop afkopen via Alamo.be, voor €3,50 per dag.

Lees meer

Ontdek Cancun en omgeving met een Alamo huurauto

Cancun is dé badplaats bij uitstek voor de Amerikaanse toeristen. In deze stad vindt u veel winkelcentra die speciaal ontworpen zijn voor toeristen. Ieder jaar komen hier bijna drie miljoen toeristen en niet alleen om te zwemmen in de Caribische zee en te genieten van de Pina colada’s. Veel mensen gebruiken Cancun eveneens als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De natuur in het omliggende gebied is fantastisch en omdat u zich op het schiereiland Yucatan bevindt, kunt u ook best een bezoek brengen aan de laatst overgebleven Maya ruïnes.

Tip van een Alamo medewerker

Als u in Cancun bent mag u zeker niet vergeten om met uw huurauto het Sian-Ka’an reservaat te bezoeken. Dit is een natuurpark op ongeveer drie uur rijden van Cancun. In dit reservaat leven prachtige dieren die u in België alleen in de dierentuin nog kunt zien. Als u met een bootje over de rivier vaart die door het park loopt, komt u helemaal tot rust en heeft u de kans om zeeschildpadden en dolfijnen te zien.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Cancun

√ Onbeperkt aantal kilometers
√ Een auto huren in Cancun met alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Het is meestal duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Wanneer u vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto

Waar in Cancun kan ik mijn huurauto ophalen?

De luchthaven van Cancun heeft meerdere terminals waardoor er ook meerdere recepties op het vliegveld zijn. Bij de receptie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Binnenlandse aankomsten terminal 2: de receptie van Alamo is gevestigd in het bagage claim gedeelte tegenover de band. Internationale aankomsten terminal 2: de receptie bevindt zich in het douane gedeelte, rechts van het bordje uitgang. Terminal 3: de receptie is gevestigd in het douane gedeelte tegenover de uitgang.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CANCUN INTL AIRPORT
INTL AND DOMESTIC ARRIVALS
CANCUN, 77500 Mexico

  529988860100
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •