Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nieuw-Zeeland

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Nieuw-Zeeland? Boek deze dan op Alamo.be. In Nieuw-Zeeland heeft Alamo autohuur locaties op zowel de grote luchthavens als in de stad. Hierdoor beschikt u altijd over een huurauto in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft verhuurlocaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en biedt een All-Inclusive pakket, zodat u ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto hoeft af te sluiten. Wilt u ook geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope no-risk verzekering. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto.

Lees meer

Kia Ora Nieuw-Zeeland

“Kia ora” is een groet in het Maori, dé welkomstgroet zodra u voet zet op Nieuw-Zeelandse bodem. Nieuw-Zeeland is een topbestemming voor mensen die van natuur en rust houden. U vindt er vulkanen, stranden, regenwouden, fjorden, meren, gletsjers, bergen en rivieren. Ook biedt het land de avontuurlijke toerist tal van activiteiten en behalve een mooie natuur ook historie en cultuur, waaronder de interessante Maori cultuur.

Ontdek het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met een huurauto

Over het algemeen is het hier iets warmer dan op het Zuidereiland en is het landschap liefelijker. Hier ligt de grootste stad van het land, Auckland, een levendige stad met een prachtige haven. Ten noorden van Auckland ligt het Northland. Hier vindt u de mooie kauribossen en de schitterende Bay of Islands; een pittoresk kustgebied met ruim 150 eilandjes, baaien, mooie witte stranden en ongerepte regenwouden. Het Coromandel Peninsula, een ruig subtropisch gebied bestaande uit bos, kloven, kliffen en een prachtige kustlijn, ligt ten oosten van Auckland. In het centrale deel van het Noordereiland is Rotorua een bekende trekpleister. Deze plaats is een absolute must voor elke Nieuw-Zeeland bezoeker. Rotorua ligt in een vulkanisch gebied met thermische activiteit en hier vindt u dan ook borrelende modderpoelen, geisers en warmwaterbronnen.

Ook het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland heeft veel te bieden

Het landschap hier is ruiger en is groter, groener en bergachtiger dan het Noordereiland. Indien u met de ferry de oversteek maakt komt u aan via Picton en Nelson, schitterende natuurgebieden van de Marlborough Sounds en het Abel Tasman National Park. Vanaf Christchurch kunt u een bezoek brengen aan de plaats Greymouth het startpunt van de beroemde Trans Alpine Express. Onderweg heeft u de meest fantastische uitzichten, wordt dan ook niet voor niets de mooiste treinrit ter wereld genoemd!

Verzekerd de weg op met een huurauto van Alamo.be

Als u een huurauto boekt via Alamo.be kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur in Nieuw-Zeeland zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Op autohuur in Nieuw-Zeeland is er een eigen risico tussen de 2750 NZD en 5000 NZD. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Verzekering. Deze verzekering kost u maar € 3,50 per dag.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •