Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Christchurch Airport

Gaat u binnenkort op reis naar Nieuw-Zeeland? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ontdek de meest prachtige plekjes op een comfortabele manier. Begin uw rondreis in Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland. Als u een auto via Alamo.be huurt bent u verzekerd van een ongelimiteerd aantal kilometers. Dit betekent dat u alle prachtige plekken op het eiland kunt ontdekken zonder extra kosten achteraf! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Daarnaast biedt Alamo.be u de mogelijkheid om uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af te kopen!

Lees meer

Beleef Christchurch en omgeving met een Alamo huurauto

Christchurch is de grootste stad van het Zuidereiland.  De stad doet Europees aan door de gebouwen die in neogotische stijl gebouwd zijn. Christchurch wordt ook wel de meest Engelse stad buiten Engeland genoemd. De stad bestaat voor een derde deel uit parken en plantsoenen. Het grootste park is het Hagley Park waar u kunt golfen, sporten, wandelen en picknicken. Dichtbij het Hagley Park vindt u de prachtige Christchurch Botanic Gardens. De stad heeft de toerist verschillende musea te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Canterbury Museum, waar zich permanente tentoonstellingen bevinden van de ontdekking van Antarctica, de kolonisatie en de Maori cultuur. Het hart van de stad bevindt zich op Cathedral Square. Hier vindt u onder meer een standbeeld van John Robert Godley, de stichter van de regio Canterbury, en veel oude gebouwen. Met uw Alamo huurauto verkent u comfortabel de omgeving van deze stad. Bezoek bijvoorbeeld het schiereiland Banks Peninsula waar u in het plaatsje Akaroa met dolfijnen kunt zwemmen. Op zo’n twee uur rijden van Christchurch ligt het plaatsje Kaikoura. Vanuit dit plaatsje kunt u met de boot op zoek gaan naar walvissen!

Tip van een Alamo.be medewerker

Christchurch is centraal gelegen waardoor u zowel een roadtrip naar het noorden als naar het zuiden kunt maken! Geniet van de prachtige natuur die u onderweg tegenkomt. Bezoek bijvoorbeeld  het Mount Aspiring National Park in het westen of het Fiordland National Park in het zuidwesten. Laat u verrassen door het prachtige landschap en de zeldzame flora en fauna!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Christchurch?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ Breed aanbod van huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •