Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Porto Airport

Porto is een bruisende havenstad in het noodwesten van Portugal. Gaat u binnenkort naar Porto? Een auto huren in Porto bij Alamo.be is dan een uitstekend idee om ook de prachtige omgeving van de stad te bezoeken. Met een huurauto van ons gaat u altijd verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De huurauto is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers. Wilt u liever een rondreis maken door Portugal? Bij Alamo.be kunt u de huurauto inleveren op verschillende locaties in het land. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met ons customer service team. Zij helpen u graag verder.

Lees meer

Beleef het eeuwenoude Porto en omgeving met een Alamo huurauto

Porto is één van de belangrijkste steden van Europa op het gebied van moderne bouwkunst. Het is dan ook niet te verwonderen dat de stad een aantal grote architecten, zoals bijvoorbeeld Álvaro Siza en Eduardo Souto de Moura, voortgebracht heeft. Daarnaast is Porto natuurlijk bekend van de dessertwijn Porto, een wijn die naar de gehele wereld wordt geëxporteerd. De havenstad heeft echter nog veel meer te bieden aan de bezoekers. Het oude stadscentrum, Ribeira genaamd, staat al bijna twintig jaar op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. De Torre dos Clérigos is de hoogste kerktoren van het stadscentrum. U kunt deze toren beklimmen waarna u een schitterend vergezicht heeft over de hele stad Porto. Ook op het gebied van sport en zeker op voetbalgebied speelt Porto in Europa een grote rol. Het voetbalelftal van FC Porto is al 27 keer kampioen van Portugal geworden en heeft ook meerdere Europese prijzen gewonnen. Bezoek tijdens uw verblijf in Porto zeker een wedstrijd in het Estádio de Dragão, de thuishaven van FC Porto.

Tip van een Alamo.be medewerker

Met uw Alamo.be huurauto rijdt u net iets meer dan een uur naar het Peneda-Gerês National Park. Dit natuurpark ligt op een steenworp afstand van de Spaanse grens en hier kunt u tot rust komen tijdens een wandeling en genieten van het landschap.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Porto?

√ Ter plaatse huren is vaak duurder
√ Het tarief is inbegrepen alle benodigde verzekeringen
√ Het verhuurkantoor bevindt zich direct op de luchthaven van Porto
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Onbeperkt aantal kilometers

Ophaalpunt in Porto

U kunt uw Alamo.Be huurauto ophalen bij de Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) receptie die zich bevindt in de hoofd terminal vlakbij de bagageband. Bij deze receptie op de luchthaven van Porto kunt u de sleutels afhalen en dient u het huurcontract te tekenen. U heeft geen shuttlebus nodig om uw auto te bereiken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PORTO INTL AIRPORT
INTL APT FRANCISCO SA CARNEIRO MOREIRA MAIA
PORTO, 4470-558 Portugal

  00351229415939
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •