Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Portugal

Heeft u altijd al eens het diverse Portugal willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en beleef dit prachtige land. Dans de Fado volksdans in Lissabon, drink Port in Porto of spot dolfijnen en walvissen op het eiland Madeira. Portugal heeft voor ieder wat wils. In Portugal heeft Alamo op alle grote luchthavens autoverhuurlocaties. Hierdoor is er altijd een locatie op uw bestemming. U huurt bij Alamo.be altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u alle plekken in Portugal zonder extra toeslagen gemakkelijk kunt bezoeken. De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Daarbij kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Wacht dus niet langer en verzeker u vandaag nog van een huurauto in het zonnige Portugal!

Ontdek Portugal met een Alamo huurauto

De hoofdstad en tevens grootste van Portugal is Lissabon. De oude wijken, de prachtige architectuur, de vele musea en de spraakmakende gele trams die door de stad rijden zorgen ervoor dat steeds meer toeristen deze havenstad bezoeken. De tweede stad van het land, Porto, ligt een stuk noordelijker en op iets meer dan een uurtje rijden van de Spaanse grens. De kleurrijke binnenstad is één van de belangrijkste steden op het gebied van moderne architectuur. De port wijn die hier geproduceerd wordt is over de hele wereld bekend. Wilt u liever genieten van een golf- of strandvakantie vlieg dan naar Faro in de Algarve. Deze regio ligt in het zuiden van Portugal en is een aantal populaire badplaatsen zoals Armação de Pêra en Albufeira rijk. Als u meer van watersporten houdt, vlieg dan naar Funchal op het eiland Madeira. Hier kunt u naar alle hartenlust surfen, duiken, zwemmen en vissen. Vanaf het eiland gaan dagelijks groepen mensen de zee op om walvissen en dolfijnen te spotten.

Maak een roadtrip over het Iberisch schiereiland

Portugal en Spanje vormen samen het Iberisch schiereiland. Met uw Alamo huurauto kunt u zonder problemen de Spaanse grens oversteken. Vanaf Porto bereikt u met uw huurauto gemakkelijk en snel de grens van noordwest Spanje. Ontdek bijvoorbeeld La Coruña, en de pelgrimsplaats Santiago de Compostela. U kunt natuurlijk ook het binnenland van Spanje in rijden. Op twee uur rijden van Faro ligt het schitterende Sevilla en vanuit Porto rijdt u in iets meer dan drie uur naar de studentenstad Salamanca.

Waarom een auto huren in Portugal via Alamo.be?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt al een auto huren op 18 jarige leeftijd als u in het bezit bent van een rijbewijs
√ De keuze aan huurauto’s is ruim

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •