Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palma de Mallorca Airport

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Ten oosten van Spanje vindt u de grote eilandengroep de Balearen. De hoofdstad van deze eilanden is Palma de Mallorca. Wilt u een auto huren op Mallorca voor een vakantie op Mallorca? Bij Alamo.be huurt u een auto inclusief onbeperkt aantal kilometers en alle benodigde verzekeringen. Ga onbezorgd op reis en koop ook uw franchice af voor €3,50 per dag. Bij Alamo.be betaalt u geen verborgen kosten. Met een huurauto kunt u het hele eiland verkennen en alle bezienswaardigheden bezoeken. Maakt u zich niet druk over de temperaturen, bijna alle huurauto’s van Alamo.be zijn voorzien van airconditioning, zodat u heerlijk fris op pad kunt.

Lees meer

Geniet op het zonnige Palma de Mallorca met een Alamo huurauto

Het is niet verwonderlijk dat Mallorca ieder jaar meer dan tien miljoen toeristen aantrekt. Het eiland verwelkomt veel Engelsen, Duitsers maar ook zeker Belgen. Naast de prachtige stranden en het bijna altijd goede weer bezit het eiland, en met name hoofdstad Palma de Mallorca, ook vele historische gebouwen. Zo behoort bijvoorbeeld kathedraal La Seu tot één van de fraaiste van Spanje, en ook één van de kastelen van de Spaanse koning bevindt zich op Palma de Mallorca. Deze stad is de ideale uitvalsbasis indien u het eiland met uw huurauto wilt ontdekken. Wanneer u Palma uitrijdt om de rest van het eiland te ontdekken, zult u een grote verscheidenheid van landschappen zoals moerassen, lagunes en bergketens op uw rondreis tegenkomen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Als u eens een dag niet aan het strand wil vertoeven, maar meer van het natuurschoon wilt genieten neem dan uw huurauto en rijdt naar de hoogste berg van het eiland genaamd de Puig Mayor. Deze berg ligt op 1445 meter hoogte. De top van de berg is militair gebied, maar ook het uitzicht over het eiland halverwege van de berg is adembenemend.

Waarom via Alamo.be een auto huren op Mallorca?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Een auto huren in Palma de Mallorca met de benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Voordelig uw franchise afkopen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u zeker van een huurauto

Waar op Palma de Mallorca kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Palma de Mallorca. Na aankomst loopt u richting de receptie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie wordt bemand door een medewerker van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner. Deze medewerker geeft u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
MALLORCA, (MALLORCA), 07611 Spanje

  971266001
Maandag:
0800 - 2000
Dinsdag:
0800 - 2000
Woensdag:
0800 - 2000
Donderdag:
0800 - 2000
Vrijdag:
0800 - 2000
Zaterdag:
0800 - 2000
Zondag:
0800 - 2000

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •