Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Valencia Airport

Bent u van plan om een rondreis te maken door Spanje en is Valencia uw startpunt? Reserveer dan uw huurauto bij Alamo.be. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, iets dat in een gigantisch land als Spanje ideaal is. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan huurauto’s. Of u nu met twee personen reist, of met een gezin, bij Alamo.be kunt u een auto reserveren die bij uw wensen past! Het lage autohuur tarief is inclusief de benodigde verzekeringen waardoor u zonder zorgen de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Valencia en omgeving met een Alamo huurauto

Na Madrid en Barcelona is Valencia de grootste stad van Spanje. De “sinaasappelstad” zoals Valencia ook wel genoemd wordt, is de thuishaven van de paella, het wereldberoemde Spaanse rijstgerecht. Valencia heeft alles in huis om een goed startpunt voor uw autorondreis door Spanje te zijn. De afgelopen jaren groeide Valencia uit tot een populaire stad onder toeristen. De stad heeft talrijke musea en door de ligging aan de Middellandse zee heeft Valencia ook verschillende stranden.

Tip van een Alamo.be medewerker

Valencia is de perfecte stad om uw autorondreis door Spanje te beginnen. Rijd bijvoorbeeld langs de kust naar Andalusië waar u de prachtige steden; Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada kunt bezoeken. Deze steden staan bol van de culturele monumenten en de Moorse invloeden maken deze streek tot één van de mooiste van heel Spanje. Rijd vervolgens door het binnenland naar de hoofdstad Madrid en geniet hier van de lekkerste tapas. U kunt uw Alamo.be huurauto ook in Madrid inleveren!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Valencia?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Bij Alamo.be kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveer

Ophaalpunt in Valencia

Loopt u als u bent gearriveerd op de luchthaven van Valencia naar de balie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie wordt bemand door een medewerker van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner)

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VALENCIA AEROPUERTO
AEROPUERTO DE MANISES
MANISES, 46940 Spanje

  963092510
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
9:00 - 23:00
Zondag:
9:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •