Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Suriname

Een auto huren in Suriname betekent vrijheid tijdens uw reis door een enorm divers land met ongerepte natuur. De hoofdstad Paramaribo staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Boek een tour om meer te weten te komen over de indrukwekkende koloniale architectuur. Aan de overkant van de hoofdstad ligt het district Commewijne. Hier wonen en werken veel vissers die dagelijks te vinden zijn op de rivier. Verder het binnenland in laten de oude plantages laten zien hoe het leven er vroeger uitzag. Mariënberg is de oudste suikerrietplantage in het land.  

Verzekerd een auto huren in Suriname op verschillende locaties

U wilt graag zelf beslissen hoe uw reis eruit ziet. Een auto huren in Suriname geeft u deze vrijheid. Wanneer u aankomt in Paramaribo, kunt u de auto ophalen op Suriname International Airport. Maar we hebben ook een downtown locatie in het centrum van Paramaribo. Het tarief is op basis van fully-inclusive. Dit houdt in dat de schadeverzekering, de diefstalverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering zijn inbegrepen. U heeft ongelimiteerde kilometers, waardoor u niet hoeft stil te staan bij lange afstanden. Met onze eerlijke tankregeling maakt u een vliegende start, want de auto heeft al een volle tank benzine.   

Tip van een Alamo.be medewerker

Suriname bestaat voor een groot deel uit tropisch regenwoud en jungle. Door de hoge luchtvochtigheid valt er veel regen. Hoewel het wegennet over het algemeen prima is, zijn er ook wegen die door de regen moeilijker begaanbaar worden. Op deze wegen kan een 4WD uitkomst bieden. Huur bijvoorbeeld een SUV zoals de Honda CRV of een pick-up zoals de Volkswagen Amarok. Bekijk onze voordelige SUV en 4WD tarieven op de website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

De voordelen van huren via Alamo.be

√ U kunt al een auto huren in Suriname vanaf 21 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.

Contact over een auto huren in Suriname

Wij kunnen ons voorstellen dat ondanks alle informatie op de website, er mogelijk nog vragen zijn. Heeft u meer informatie nodig over een auto huren in Suriname, dan helpen wij u graag verder bij onze klantenservice. Met ruim 30 jaar ervaring, kunnen wij u voorzien van uitgebreide kennis omtrent autohuur en de voorwaarden. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •