Logo Alamo.nl

Inloggen

Partners

Bij Alamo.be kunt u als consument profiteren van korting en extra aanbiedingen als u Member wordt. Voor reisagenten en collega’s uit de reisbranche hebben wij aparte voorwaarden. En boekt u als bedrijf regelmatig huurauto’s, dan kunt u bij Alamo.be corporate member worden. Affiliate worden en autohuur van Alamo.be aanbieden op uw eigen website kan natuurijk ook. Hieronder vind u een overzicht de verschillende mogelijkheden en kunt u zich aanmelden.

Members Only

Wilt u ook op elke autohuur via Alamo.be 5% korting? Word dan nu member van Alamo.be! U betaalt eenmalig €17,50 voor het lidmaatschap en maakt vervolgens gebruik van alle voordelen die wij u te bieden hebben. Zo krijgt u, zodra u zichzelf aanmeld een welkomstgeschenk en ontvangt u maandelijks onze nieuwsbrief. Hierin staan interessante kortingen en aanbiedingen. Als u member bent, kunt u kosteloos uw boeking wijzigen (op basis van beschikbaarheid) en tot 24 uur voor vertrek kunt u zelfs uw boeking kosteloos annuleren! U kunt vrijblijvend member worden, want de kosten voor het lidmaatschap worden pas berekend tijdens uw eerste reservering op Alamo.be. >>Meld u aan als Member!

Reisagenten

Bent u een reisorganisatie en op zoek naar een voordelige huurauto voor één van uw klanten? Meld u dan vandaag nog gratis aan! Als reisagent ontvangt u op Alamo.be een zeer aantrekkelijk commissiepercentage. Tevens kunt u de autohuur reservering kosteloos wijzigen en annuleren. Indien u reeds geregistreerd bent op deze website, vul dan onderaan deze pagina uw gebruikersnaam en wachtwoord in. >>Meld u aan als Agent!

Travel Industry

Bent u werkzaam in de reisbranche of luchtvaart en op zoek naar een huurauto? meld u dan gratis aan als Travel Industry member van Alamo.be! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aanmelden en inloggen op onze website. De Travel Industry-korting wordt dan automatisch berekend. Wacht niet langer en meld u vandaag nog aan voor ons Travel Industry programma. >>Meld u aan als Travel Industry Member!

Corporate member

Deze mogelijkheid is bedoeld voor bedrijven buiten de reisbranche. Afhankelijk van het aantal auto’s dat jaarlijks wordt geboekt, ontvangt u een korting die kan oplopen tot wel 12%. >>Meld u aan als Corporate Member!

Affiliates

Wilt u partner worden van Alamo.be? U kunt zich via onderstaande link registeren voor het het affiliate programma van Alamo.be. Indien u reeds geregistreerd bent op deze website, vul dan uw affiliateID en wachtwoord in. >>Meld u aan als Affiliate!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •