Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Buffalo Airport

Bent u van plan een rondreis door Amerika en Canada te maken? Boek dan nu uw huurauto op Alamo.be! Bij Alamo maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt en u kunt bij Buffalo zelfs de grens oversteken naar Canada. Het lage prijstarief is altijd inclusief de benodigde verzekeringen waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen met uw partner reist of met het hele gezin, dankzij het brede assortiment huurauto’s zit er vast ook een geschikte voor u bij.

Lees meer

Beleef Buffalo en omgeving met een Alamo huurauto

Buffalo in de Amerikaanse staat New York heette vroeger nog “Nieuw Amsterdam”. De stad is, met ruim driehonderdduizend inwoners, na New York City de grootste stad van de Amerikaanse staat New York. Het is onder meer de stad waar de beroemde “Buffalo Wings” vandaan komen. De kippenvleugels met een hete saus. Je kunt nog steeds eten in de bar waar deze in 1964 voor het eerst gemaakt werden. Als u de stad wilt ontvluchten kunt u met uw Alamo huurauto in ongeveer 2½ uur in het Allegheny National Forest zijn, waar u kunt genieten van rust en natuur.

Tip van een Alamo.be medewerker

Wilt u, uw reis door het Amerikaanse vaste land combineren met een reis door Canada? Gebruik dan Buffalo om de grens over te steken met uw Alamo huurauto. In Buffalo kunt u met uw huurauto de grens oversteken. U kunt namelijk hier uw auto inleveren, waarna u een andere huurauto meekrijgt waarmee u de grens over mag. De huurauto die u in Buffalo meekrijgt mag u ook in Toronto inleveren. Wat veel mensen doen wanneer zij de grens oversteken bij Buffalo is het bezoeken van de Niagara Falls. Deze brede watervallen die op de grens met Amerika en Canada liggen zijn een belangrijke toeristische attractie.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Buffalo?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Via Buffalo mag u de grens naar Canada oversteken

Ophaalpunt in Buffalo

Als u aankomt op de luchthaven van Buffalo volgt u de borden “bagage claim”. Vanaf hier volgt u de borden naar de Alamo balie waar u, uw huurcontract tekent en de sleutels van uw huurauto in ontvangst neemt.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BUFFALO INTL ARPT
4200 GENESEE ST-BUFFALO AIRPRT
BUFFALO, (NY), 14225 USA

  8338135268
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 21:00
Zondag:
6:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •