Inloggen

Auto huren Toronto Airport

Gaat u op reis naar Canada? Dan kunt u voordelig een auto huren in Toronto via Alamo.be. Toronto is een van de grootste steden in Canada en heeft een levendige kunstcultuur. Bezoek de beroemde CN Tower, die met 553 overal in het centrum te bewonderen is en ook de verschillende musea voor moderne kunst zijn de moeite waard. Reserveer uw auto bij de verhuurlocatie op de luchthaven van Toronto, zodat u direct met uw vakantie kunt starten na uw landing. Wilt u ook de omgeving van Toronto verkennen? Ga dan op pad met uw huurauto van Alamo.be, want het voordelige huurtarief is inclusief ongelimiteerde kilometers. Ook mag u gewoon de grens oversteken naar Amerika om New York en de New England staten te bewonderen.

Lees meer

Ontdek de omgeving van Toronto met een huurauto van Alamo

Toronto ligt in de provincie Ontario en herbergt maar liefst zes Nationale Parken, welke eenvoudig te bereiken zijn met een huurauto. Één van de belangrijkste trekpleisters van de provincie Ontario zijn natuurlijk de Niagara watervallen. Vanuit Toronto bereikt u ’s werelds grooste watervallen binnen anderhalf uur met een huurauto. De Niagara watervallen liggen op de grens tussen Canada en Amerika en zijn uiteraard een bezoek waard. Niet bang om nat te worden? Boek dan een tour in één van de boten die u dichtbij de watervallen brengt. U ontvangt een poncho die u absoluut nodig heeft.

Waarom een auto huren in Toronto via Alamo.be?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

Autoverhuurlocaties in Toronto

U kunt uw rondreis per huurauto beginnen vanaf Toronto Airport, maar u kunt er ook voor kiezen om een aantal dagen in Toronto stad te verblijven en een auto te huren in het stadscentrum. Alamo beschikt over een locatie in downtown Toronto. Wilt u de auto inleveren op een andere locatie? Bij Alamo is dit mogelijk. Of u nu de huurauto wilt inleveren in bijvoorbeeld Montreal of Quebec of een auto wilt huren die u kunt achterlaten in Buffalo, Chicago of zelfs Philadelphia in de USA, op Alamo.be boekt u dit vooraf gemakkelijk en snel.

 Adresgegevens

Toronto Airport
Pearson International Airport
Toronto. ON, (ON), L5p1a2 Canada

 9056764000

 Openingstijden

Maandag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Dinsdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Woensdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Donderdag:
0:00 - 1:00, 6:00 - 23:59
Vrijdag:
0:00 - 1:30, 6:00 - 23:59
Zaterdag:
0:00 - 1:30, 6:00 - 23:59
Zondag:
0:00 - 1:30, 6:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.