Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toronto Airport

Gaat u op reis naar Canada? Dan kunt u goedkoop een auto huren in Toronto via Alamo.be. Toronto is een van de grootste steden in Canada en heeft een levendige kunstcultuur. Bezoek de beroemde CN Tower, die met 553 meter overal in het centrum te bewonderen is en ook de verschillende musea voor moderne kunst zijn meer dan de moeite waard. Reserveer uw auto bij de verhuurkantoor op de luchthaven van Toronto, zodat u onmiddelijk met uw vakantie kunt starten na uw landing. Wilt u ook de omgeving van Toronto ontdekken? Ga dan op pad met uw huurauto van Alamo.be, want het voordelige huurtarief is onbeperkt aantal kilometers inbegrepen. Ook mag u gewoon de grens oversteken naar Amerika om New York en de New England staten te bewonderen.

Lees meer

Verken de omgeving van Toronto met een huurauto van Alamo

Toronto ligt in de provincie Ontario en heeft maar liefst zes Nationale Parken, die gemakkelijk te bezoeken zijn met een huurauto. Één van de belangrijkste trekpleisters van de provincie Ontario zijn natuurlijk de Niagara watervallen. Vanuit Toronto bereikt u ’s werelds grootste watervallen binnen anderhalf uur met een huurauto. De Niagara watervallen liggen pal op de grens tussen Canada en Amerika en zijn uiteraard een bezoekje meer dan waard. Bent u niet bang om nat te worden? Boek dan een tour in één van vele boten die u vlakbij de watervallen brengt. De poncho die u erbij krijgt heeft u zeker en vast nodig !

Waarom een auto huren in Toronto via Alamo.be?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze van huurauto’s waaruit u ter plaatse zelf kan kiezen
√ Alle nodige verzekeringen zijn inbegrepen
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autoverhuurkantoren op de luchthaven en in de stad

Autoverhuurlocaties in Toronto

U kunt uw rondreis per huurauto beginnen vanaf Toronto Airport, maar u kunt er ook voor kiezen om eerst een aantal dagen in Toronto stad te verblijven en dan bijvoorbeeld een auto te huren in het stadscentrum. Alamo beschikt over een autoverhuurkantoor in downtown Toronto. Wilt u de auto inleveren op een andere locatie? Bij Alamo is dit zonder meer mogelijk. Of u nu de huurauto wilt inleveren in bijvoorbeeld Montreal of Quebec of een auto wilt huren die u achteraf kunt achterlaten in Buffalo, Chicago of zelfs Philadelphia in de USA, op Alamo.be boekt u dit op voorhand, gemakkelijk en snel.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TORONTO INTL ARPT
PEARSON INTERNATIONAL AIRPORT
MISSISSAUGA, (ON), L5P 1A2 Canada

  8337923291
Maandag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 2:00;23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •