Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Californië

Een auto huren in Californië voor uw rondreis door het westen van Amerika? Alamo.be heeft meerdere locaties in Californië waar u een voordelige huurauto kunt reserveren. Alamo biedt autohuur aan in verschillende steden, waaronder San Francisco en Los Angeles en biedt een All Inclusive verzekeringspakket. Of u nu kiest voor Alamo Fully Inclusive of Alamo Gold, u kunt altijd zorgeloos genieten van uw autorondreis door West-Amerika.

Ontdek Californië met een huurauto

Door het diverse aanbod verhuurlocaties bij Alamo kunt u zelf uw rondreis samenstellen door Californië en omgeving. Volg bijvoorbeeld de beroemde Highway 1 en bezoek met uw huurauto de steden San Francisco en Los Angeles. Deze prachtige scenic route volgt de kustlijn van de Grote Oceaan. Tijdens deze rit komt u langs sfeervolle plaatsjes als Monterey, Pismo Beach en San Luis Obispo. Ideale plekken om onderweg, of juist aan het einde van uw reis, te relaxen en te genieten aan het strand.

In Californië vindt u onder meer de nationale parken Yosemite National Park en Death Valley. Deze nationale parken zijn met een huurauto goed te bereiken. Let er wel op dat het in onze zomermaanden erg heet kan zijn in deze gebieden. Onze tip? Neem extra (koud) water mee en een parasol of paraplu tegen de felle zon. In de winter kan het lastig zijn om naar Yosemite National Park te rijden, vanwege de besneeuwde Tioga Pass. Alternatieve routes zijn mogelijk, maar houdt er rekening mee dat uw reistijd dan wel langer wordt. Controleer dan ook altijd van tevoren of de Tioga Pass geopend is.

Een auto huren in het westen van Amerika

Wist u dat u met uw huurauto gemakkelijk andere staten kunt bezoeken, zoals Nevada, Utah en Arizona? Hierdoor liggen de bruisende steden Las Vegas, Salt Lake City en Denver binnen handbereik. Daar komt bij dat u uw huurauto ook ergens anders kunt inleveren, een zogeheten one way. U bespaart zo veel tijd tijdens uw rondreis door het westen van Amerika. Binnen Californië kunt u meestal zonder drop-off kosten de huurauto inleveren op een andere locatie.

Wat is inclusief in het autohuur tarief?

Met een huurauto van Alamo.be gaat u goed verzekerd de weg op. De tarieven voor een huurauto in Californië zijn all inclusive. Zo zijn ongelimiteerde kilometers en belangrijke verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid altijd inbegrepen. In het westen van Amerika rijdt u al snel lange afstanden. Daarom kunt u via ons uw medereiziger bijschrijven als extra bestuurder op het huurcontact. U hoeft zich dus ter plaatse geen zorgen te maken, want een auto huren in Californië is zonder risico.

Waarom een auto huren in Californië bij Alamo.be?

√ Een auto huren in Californië is inclusief ongelimiteerde kilometers

√ Eenvoudig uw auto annuleren of wijzigen

√ Inclusief benodigde verzekeringen

√ Afkopen van uw eigen risico voor slechts € 3,50 per dag

√ Ervaren customer service die 24/7 bereikbaar is.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •