Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Los Angeles Airport

Een auto huren in Los Angeles aan de beste prijs kan bij Alamo.be in vier snelle stappen. Gaat u met vakantie naar Los Angeles, reserveer dan op voorhand een huurauto bij Alamo.be. Wij bieden u de beste tarieven in Amerika met een ruim aanbod aan huurauto’s. Wilt u direct vanop het vliegveld van Los Angeles op reis door Californië, haal dan dadelijk uw auto op na aankomst met uw vliegtuig. Rijd langs de westkust in een cabrio of huur een comfortabele familiewagen met airconditioning voor het hele gezin. Wilt u de auto aan het einde van uw reis liever inleveren in een andere stad, zoals San Francisco of San Diego? Dat kost bij Alamo.be niets extra!

Lees meer

Geniet van uw rondreis in Californië met een Alamo huurauto

Met een huurauto die u ophaalt in Los Angeles kunt u alle kanten op. Via Highway One kan u perfect van Los Aangeles richting San Francisco rijden. Waarom geen Cabrio als huurauto ? Bij aankomst op de luchthaven van Los Angeles neemt u de Alamo shuttlebus van Alamo naar de autoverhuurlocatie. Binnen 15 minuten bent u op de plaats waar u de huurauto in Los Angeles kunt afhalen.

Los Angeles, de stad van Hollywood, de Oscars, Rodeo Drive, Disneyland en de woonplaats van vele beroemdheden. In deze grote stad kom je nergens zonder een wagen te huren. De route tussen Hollywood en Santa Monica Beach neemt met een huurauto al 45 minuten in beslag. Ook Los Angeles is vaak het beginpunt van een mooie rondreis met een huurauto door Californië, Arizona en Nevada om aan de nationale parken zoals de Grand Canyon en Bryce Canyon een bezoek te brengen.

Waarom een auto huren in Los Angeles via Alamo.be?

√ Een auto huren in Los Angeles inclusief onbeperkt aantal kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen extra kosten bij inleveren op een andere locatie binnenin Californië
√ Alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto ter plaatse huren is altijd duurder

Het aanbod huurauto’s in Los Angeles

Of u nu op zoek bent naar een Familiewagen vanaf Los Angeles waarin u met het hele gezin comfortabel kunt reizen of dat u in een stoere SUV wilt rijden tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten, op Alamo.be vindt u huurauto’s in alle categorieën. Zo bieden wij voor ieder type reiziger de geschikte huurauto. De luchthaven is 24/7 geopend en geeft u de gelegenheid om bij aankomst altijd een auto te huren in Los Angeles.

Wat is inbegrepen in de autohuur tarieven voor Los Angeles?

Als u een huurauto boekt voor Los Angeles via Alamo.be kan u altijd verzekerd de weg op. Onze autohuur tarieven voor Los Angeles zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale taksen en de luchthavenbelasting inclusief. Indien u met meerdere bestuurders bent kiest u best voor het Alamo Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders inschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Alamo.be kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Ook als bestuurder tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd!

 Contactinformatie

LOS ANGELES INTL ARPT
9020 AVIATION BLVD
INGLEWOOD, (CA), 90301 USA

  8888266893

 Openingstijden

Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.