Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Los Angeles Airport

Wilt u een auto huren in Los Angeles? Boek dan nu uw huurauto bij Alamo.be in een paar eenvoudige stappen. Bovendien biedt Alamo.be de beste all-in tarieven in Amerika met een ruime keuze uit diverse autocategorieën. Wilt u direct na het landen op het vliegveld van Los Angeles uw reis voortzetten door Californië? Dan kunt u het beste uw huurauto boeken op de International Airport (LAX) van Los Angeles! Wist u dat u er ook voor kunt kiezen om de auto aan het einde van uw reis ergens anders in te leveren, zoals in San Francisco of San Diego? Ontdek nu alle one-way mogelijkheden bij Alamo.be en in de staat Californië.

Lees meer

Gemakkelijk een auto huren in Los Angeles

Als u ervoor kiest om een auto te huren in Californië, is het bijna vanzelfsprekend dat u een rondreis gaat maken langs de steden San Diego, San Francisco, Sacramento en San Jose. Daarnaast kunt u dan onderweg een bezoek brengen aan één van de prachtige nationale parken die Californië biedt. Zo kunt u richting het noorden rijden, richting het Red Wood National Park, waar de hoogste bomen ter wereld staan. Ook mag u het bekende nationale park Yosemite absoluut niet missen tijdens u bezoek. En vergeet ook niet langs de prachtige westkust te rijden!

De tip van een Alamo.be medewerker

Als u een huurauto boekt op de luchthaven van Los Angeles, bent u altijd goed verzekerd! Zo zit een schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering altijd inbegrepen in het prijstarief. Verder rijdt u altijd met ongelimiteerd kilometers, waardoor u kunt gaan en staan waar u wilt. Een auto huren in Los Angeles biedt u alle vrijheid om Californië te verkennen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de oversteek te maken naar de andere westelijke staten van Amerika, zoals Utah, Arizona of Nevada. Lees goed alle voorwaarden door!

Waarom een auto huren via Alamo.be?

√ Een auto huren in Los Angeles met onbeperkt kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Ontdek de one-way mogelijkheden in Californië
√ Alle benodigde verzekeringen inbegrepen

Waar kunt u uw huurauto ophalen?

Een auto huren in Los Angeles heeft één groot voordeel, namelijk dat u na het landen op de luchthaven, direct weg kunt rijden en zelf u rondreis kan indelen. Als u bent aangekomen op de luchthaven, kunt u de Alamo verhuurlocatie vinden bij de aankomsthal en u zich daar melden. Na het doorlezen en tekenen van het contract, krijgt u de sleutels mee. Ook een auto huren in Los Angeles? Neem dan contact op met de customer service of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LOS ANGELES INTL ARPT
9020 AVIATION BLVD
INGLEWOOD, (CA), 90301 USA

  8888266893
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •