Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Francisco Airport

Gaat u een onvergetelijke reis maken door Californië en wilt u een auto huren in San Francisco? De prijzen van Alamo.be zijn zeer voordelig en inbegrepen alle benodigde verzekeringen. Wilt u rijden langs de westkust in een luxe cabrio of gaat u met het hele gezin genieten van het zonnige Californië in een comfortabele familiewagen? Alamo.be heeft een ruime keuze in huurauto’s en biedt u altijd onbeperkt aantal kilometers. U kunt dus zover rijden als u wenst! Wilt u meteen starten met uw Amerikaanse rondreis? Haal dan direct na de landing uw auto op bij de luchthaven van San Francisco. Wilt u uw auto aan het einde van uw reis liever afleveren in Los Angeles? Dit kan bij Alamo.be zonder extra kosten!

Lees meer

Ontdek de westkust van Amerika met een huurauto van Alamo

San Francisco is vaak het startpunt van een rondreis door Californië, Arizona en Nevada om de nationale parken zoals Grand Canyon en Bryce Canyon te bezoeken. Met een huurauto bepaalt u uw eigen snelheid en komt u overal waar u ook maar wil. Vanaf San Francisco rijdt u met een huurauto over bijvoorbeeld de Higway 1 naar Los Angeles. Deze route biedt u adembenemende vergezichten. Wat dacht u van Big Sur en de 17 Mile Drive in de buurt van Monterey / Carmel? Ook als u een ééndaagse uitstap wil maken naar Napa Valley of Monterey bent u vrij ervoor te kiezen om een huurauto te reserveren. Meestal zijn de kosten lager dan wanneer u een busuitstap boekt en heeft u alle vrijheid om zelf uw dag vrij in te vullen.

Auto huren in het centrum van San Francisco

Als u een huurauto reserveert op Alamo.be kunt u deze direct na aankomst op de luchthaven van San Francisco ophalen. Indien u eerst een aantal dagen in het centrum van San Francisco verblijft, kunt u ook een huurauto ophalen op een van de verschillende stadslocaties van Alamo, bijvoorbeeld: San Francisco Union Square of San Francisco O’Farrel Street. Deze verhuurkantoren liggen meestal in de buurt van de toeristische attracties en populaire hotels. Het centrum van San Francisco is vanaf de luchthaven goed te bereiken met een shuttle of de metro. Een auto huren in San Francisco Downtown voorkomt hoge parkeertarieven in het centrum. De parkeerkosten van een huurauto in de stad kunnen namelijk aardig oplopen naar meer dan 50,- USD per dag. Wij raden u aan om een huurauto op tijd te reserveren via Alamo.be. Het aanbod huurauto’s op de autoverhuur locaties in het centrum van San Francisco is beperkt en de wachttijden zijn langer dan wanneer u een huurauto ophaalt op de luchthaven van San Francisco. In het hoogseizoen (01-07 t/m 31-08) kunnen er drop-off kosten in rekening worden gebracht als u een huurauto ophaalt in het centrum van San Francisco en deze inlevert in Los Angeles, Las Vegas of San Francisco. Best neemt u voor de hoogte van deze kosten contact op met onze klantenafdeling.

Waarom via Alamo.be een auto huren in San Francisco?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Gratis extra een 2e bestuurder als u de huurauto ophaalt in de staat Californië
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Veel autoverhuurkantoren in het centrum van San Francisco

Groot aanbod huurauto’s in San Francisco via Alamo.be

Met zo’n mooie autorondreis kiest u natuurlijk best voor een comfortabele huurauto van Alamo, zoals een SUV of een Minivan. Alle huurauto’s zijn maximum 9 maanden oud en zijn allen voorzien van airconditioning, stuurbekrachtiging en cd-speler. Het afhalen van de huurauto kan op de luchthaven van San Francisco, maar tevens in de stad zijn er verschillende autoverhuurkantoren. Het toeristische centrum van San Francisco vindt u rondom Union Square. Alamo beschikt over 2 autoverhuur kantoren in de buurt van Union Square. Reserveert u via Alamo.be een huurauto op de luchthaven van San Francsico, dan kunt u deze 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen.

Drop-off kosten San Francisco

Eindigt uw rondreis in Los Angeles, San Diego of zelfs in Las Vegas? Bij Alamo.be betaalt u voor het inleveren van de huurauto binnen de staat Californië of in de staten Arizona of Nevada geen extra drop off kosten als u de auto ophaalt op de luchthaven van San Francisco. Bent u benieuwd naar de drop-off kosten vanaf San Francisco naar een andere autoverhuur locatie in Amerika? Of wilt u een tevens een auto huren in San Francisco? Contacteer onze onze klantenafdeling en wij adviseren u hier graag over.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN FRANCISCO INTL ARPT
780 NORTH MCDONNELL RD
SAN FRANCISCO, (CA), 94128 USA

  8443708302
Maandag:
6:00 - 22:00
Dinsdag:
6:00 - 22:00
Woensdag:
6:00 - 22:00
Donderdag:
6:00 - 22:00
Vrijdag:
6:00 - 22:00
Zaterdag:
6:00 - 22:00
Zondag:
6:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •