Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cape Canaveral

Bent u van plan om een cruise te maken in de Caribbean en deze te combineren met een rondreis door Florida met een huurauto? Boek dan uw autohuur via Alamo.be vanaf de locatie Cape Canaveral. Cape Canaveral ligt op ongeveer een uur rijden van Orlando en de Walt Disney parken in Florida. Een bezoek aan het Kennedy Space Center op Merritt Island is absoluut de moeite waard. Met uw huurauto vanuit de haven van Cape Canaveral bent u binnen 30 minuten bij het Kennedy Space Center. Het gebied is in 1949 in gebruik genomen voor de lancering van raketten en heeft een totale oppervlakte zo groot als de provincie Flevoland.

Lees meer

Hoe kunt u een huurauto van Alamo ophalen in Cape Canaveral?

Zodra u van boord gaat van het cruiseschip kunt u de borden volgen naar de “Customer Waiting Area”. Vanaf daar wordt u met een shuttle van Enterprise Rent-A-Car opgehaald en naar de autohuurlocatie van Alamo gebracht. De shuttles zijn wit en hebben een groen met zwart logo. Naast het logo van Enterprise staan de logo’s van Alamo, National en Virgin Holidays op de buitenkant van de bus. De shuttles vanaf de cruise terminal naar de Alamo locatie vertrekken om de 15 minuten op dagen dat er cruise schepen aankomen/vertrekken en brengen u in 10 minuten naar de autoverhuur locatie. Voor meer informatie over de shuttle verbinding van Alamo kunt u direct contact opnemen op telefoonnummer 030-6930136 of per mail via [email protected].

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PORT CANAVERAL
710 MULLET RD
CAPE CANAVERAL, (FL), 32920 USA

  3218660324
Maandag:
7:00 - 16:00
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
7:00 - 16:00
Vrijdag:
7:00 - 16:00
Zaterdag:
7:00 - 16:00
Zondag:
7:00 - 16:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •