Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Orlando Airport

Budget vriendelijk een auto huren in Orlando voor een rondreis door het zonnige Florida? Wilt u met het hele gezin de pretparken in Kissimmee bezoeken of samen in een cabrio rustig rijden naar Palm Beach en Miami om uw rondreis te eindigen op de paradijselijke Keys? Met de voordelige prijzen van Alamo.be kunt u op uw eigen tempo uw reis maken. Alamo.be heeft een ruim aanbod aan huurauto’s, waardoor u altijd een auto kunt vinden die past bij uw vakantie en reisgezelschap. Bovendien betaalt u bij Alamo.be niks extra als u de huurauto liever inlevert bij een andere verhuurkantoor in Florida. Wilt u uw vakantie onmiddelijk beginnen als u in Orlando geland bent? Reserveer uw auto dan in vier snelle stappen bij Alamo.be en haal uw auto direct op bij de luchthaven in Orlando!

Lees meer

Ontdek de magie van Orlando met een Alamo huurauto

Orlando staat bekend als pretpark voor jong en oud. U vindt hier de wereld van Walt Disney World Resort, met het Magic Kingdom, Disney-MGM. Eén van de nieuwste attracties, Animal Kingdom, is zeker een bezoek waar, net als het schitterende Epcot Center, waar u een blik in de toekomst kan werpen. Ook voor een dagje winkelen is er volop keus; van luxe shopping centers tot outlet shopping centres waar u tegen gesoldeerde prijzen koopjes kunt vinden. Merken als Tommy Hilfiger, Abercrombie & Fitch, Nike en All Stars hebben meestal een winkel in één van de Shopping malls in de buurt van Orlando. De schitterende witte stranden van de westkust van Florida vindt u op nog geen uurtje rijden van Orlando.

Vooraf een auto huren voor Orlando is meer dan de moeite waard

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl zijn de tarieven altijd inclusief onbeperkt aantal mijlen (km’s) en alle verzekeringen die nodig zijn. Reist u met uw partner of een stel vrienden en wilt u graag met meerdere bestuurders in de auto rijden? Kies dan bij uw autohuur reservering online voor het Alamo Gold tarief. Bij dit tarief beschikt u niet alleen naast de mogelijkheid om 3 extra bestuurders toe te voegen aan het huurcontract, maar krijgt  u ook een tank benzine gratis. Wil u een auto huren in Orlando? Reserveer deze dan altijd vooraf op Alamo.nl. U bespaart dan op de hoge extra kosten die ter plaatse betaald moeten worden indien u nog geen huurauto vooraf heeft gereserveerd.

Waarom een auto huren in Orlando via Alamo.be?

√ Een auto huren in Orlando steeds tegen de laagste autohuur prijzen
√ Huurauto direct af te halen op de luchthaven
√ Geen extra kosten bij inleveren op een andere locatie binnen Florida
√ Grote keuze autoverhuurkantoren in Orlando
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alamo is de officiële partner van Disney World

Waar kan ik mijn voordelige huurauto in Orlando ophalen?

Als u een reservering maakt via Alamo.be dan kunt u bij aankomst op Orlando Airport uw huurauto dadelijk ophalen. Logeert u in de directe omgeving van Walt Disney World, Sea World Orlando of Universal Studios? Dan kunt u ook gemakkelijk een huurauto ophalen vanaf onze verhuurkantoren in: Orlando Rosen Center, Orlando Sheraton Studios, Walt Disney Car Care en het Walt Disney Dolphin Hotel.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SANFORD INTL AIRPORT
8100 RED CLEVELAND BLVD
SANFORD, (FL), 32773 USA

  8443708305
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •