Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Flagstaff Airport

Bent u van plan om een rondreis door Amerika te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw rondreis in Flagstaff, Arizona. Vanaf Flagstaff rijdt u gemakkelijk naar de Grand Canyon waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Aangezien u bij Alamo.be altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt ook andere fantastische plekken in Arizona en omliggende staten ontdekken. Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief, waardoor u met een gerust hart op weg kunt. Alamo.be geeft u ook nog de mogelijkheid om uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag af te kopen! Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog uw huurauto op Alamo.be.

Lees meer

Beleef Flagstaff en omgeving met een Alamo huurauto

Flagstaff is een stad in Arizona. De stad heeft ongeveer 65000 inwoners en wordt vaak door toeristen bezocht wanneer zij de route 66 van Chicago naar de westkust maken. In Flagstaff werd in 1896 besloten om een observatorium te bouwen. Uiteindelijk zou in 1930 in ditzelfde observatorium de planeet Pluto worden ontdekt. De stad ligt op zo’n 55 kilometer van de Barringerkrater, de grootste inslagkrater op aarde. Bovendien is ook de Grand Canyon vanaf Flagstaff met uw huurauto makkelijk te bereiken. Door haar ligging biedt de stad de toerist veel buitenactiviteiten zoals: hiken, raften, quad rijden enzovoorts.

Tip van een Alamo.be medewerker

Begin uw rondreis in Flagstaff en rijd vervolgens via Las Vegas naar Los Angeles. Deze reis duurt ongeveer 7 uur en 43 minuten en is bijna 840 kilometer. Beleef “the strip” van Las Vegas en geniet van de glamour in de wereldstad Los Angeles. Bij Alamo kunt u, uw auto op een andere plaats inleveren dan waar u deze in eerste instantie gehuurd heeft. Neem voor meer informatie en de exacte kosten contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Flagstaff?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Op Alamo.be kunt u voor slechts €3,50 uw eigen risico afkopen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief

Ophaalpunt in Flagstaff

Als u aankomt op de luchthaven van Flagstaff, volg dan de borden naar de “bagage claim”. Vervolgens volgt u de borden naar de Alamo balie. Aan de balie wordt u door de medewerker geholpen. U tekent hier het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FLAGSTAFF PULLIAM ARPT
6200 S PULLIAM DR
FLAGSTAFF, (AZ), 86001 USA

  8448272603
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •