Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fort Walton Beach

Bent u van plan om een rondreis te maken door Amerika en te beginnen in het zonnige Florida? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en start uw reis in Fort Walton Beach! De ligging in het noordwesten van deze verhuurlocatie biedt u vele mogelijkheden om andere staten te bezoeken. Bij Alamo kunt u met uw huurauto zonder moeite de grenzen binnen Amerika oversteken. Bovendien huurt u bij Alamo altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers! Door het brede aanbod aan huurauto’s in Florida is er altijd wel een type dat aan uw wensen voldoet. Het gunstige prijstarief is inclusief alle benodigde reserveringen zodat u zorgeloos de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Fort Walton Beach en omgeving met een Alamo huurauto

Fort Walton Beach is een populaire badplaats in het noordwesten van Florida. Koud weer kennen ze hier eigenlijk niet (de laatste keer dat hier écht sneeuw viel was in 1977) en daarom zijn er het hele jaar door toeristen. U kunt in Fort Walton Beach uitstekend vissen en genieten van de zon aan het strand, maar Fort Walton Beach heeft meer te bieden zoals bijvoorbeeld het Air Force Armament Museum, waar men veel oude vliegtuigen kan bezichtigen. Op ongeveer een uurtje rijden van Fort Walton Beach ligt het Blackwater River State Forest. Dit is het grootste bos van Florida dat wordt beheerd. Hier kunt u wandelen, mountainbiken en op de Blackwater river kanovaren.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip van Fort Walton Beach Florida naar New Orleans Louisiana. Met uw huurauto kunt u hier in vier uur heen rijden, maar u kunt uiteraard ook uw tijd nemen en in verschillende Amerikaanse badplaatsen overnachten. Als u de tocht langs de kust maakt is de afstand ongeveer 390 kilometer. Het jaarlijkse Mardi Gras (carnaval) van New Orleans is wereldberoemd en zeker een bezoekje waard!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Fort Walton Beach?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Ruim aanbod aan huurauto’s met airco
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Gratis one-way verhuur mogelijk binnen Florida

Ophaalpunt in Fort Walton Beach

Als u aankomt op de luchthaven van Fort Walton Beach volgt u de borden naar de “bagage claim”. Vanaf hier volgt u de borden naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DESTIN FORT WALTON BEACH
STATE ROAD 85
EGLIN AFB, (FL), 32542 USA

  8448417823
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •